Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FTFa HAR RUNDET 150.000 MEDLEMMER

I november meldte medlem nr. 150.000 sig ind i a-kassen FTFa. Formand Steen Lund Olsen er glad og stolt over, at så mange finder tryghed i medlemskabet og ser værdien af FTFa’s tætte samarbejde med de faglige organisationer.

Faglige organisationer - 10. november 2020 - Camilla Bech Hornung

Medlemstallet i FTFa er lige nu historisk højt. 150.000 danskere har valgt at forsikre sig mod ledighed hos a-kassen. Det er det højeste antal siden 2006.

Det svarer faktisk til, at står alle 150.000 medlemmer med strakte arme og hinanden i hænderne, så kan de nå hele vejen fra Rådhuspladsen i København til Kolding.

Det svarer også til antallet af Skodaer på de danske veje. Så hver gang du ser en Skoda, kan du tænke på FTFa.

Og så svarer det til at være landets 5. største a-kasse.

”Jeg er glad og stolt over, at 150.000 danskere har valgt at melde sig ind hos os i FTFa. Den tillid og opbakning skal vi værne om og gøre os fortjent til hver eneste dag,” siger Steen Lund Olsen, formand for FTFa, og fortsætter:

Jo flere vi bliver, jo flere muskler har vi at spille med i forhold til at udvikle nye løsninger til gavn for hvert enkelt medlem. Steen Lund Olsen, formand for FTFa

Knækket kurven

COVID-19 har sendt flere medlemmer til a-kasserne i 2020.

”Covid-19’s påvirkning af vores samfund har vist, at det er en fordel at være medlem af en a-kasse. Og mange af de nye medlemmer har heldigvis valgt os,” lyder det fra formanden, der henviser til, at FTFa i år har fået 15 procent af væksten på a-kassemarkedet, selvom FTFa kun har en markedsandel på 6,5 procent.

”Men en del af vores fremgang skyldes også, at vi har knækket kurven i forhold til de medlemmer, der vil melde sig ud. Færre forlader FTFa, og det skyldes bl.a. en historisk høj tilfredshed blandt medlemmerne,” forklarer han.

Tak til de faglige organisationer

FTFa samarbejder med 58 faglige organisationer, der spænder fra socialrådgivere til finansansatte og skuespillere. Det er en fordel for de fælles medlemmer.

”Det er godt at se, at så mange medlemmer kan se værdien af at være medlem hos os, og dermed bakker op vores arbejde for at være deres direkte vej til nyt job. Det kan vi, fordi vi samarbejder med en række virksomheder, og fordi vi har et tæt samarbejde med de faglige organisationer. Det er også via organisationerne, at mange nye medlemmer finder vej til os. Så et stort tak skal lyde herfra,” siger Steen Lund Olsen.

I FTFa er halvdelen af de ledige i job igen inden for de første tre måneder.

FLERE RELATEREDE NYHEDER OG CASE HISTORIER

Læs mere nyheder om samme emne. Her er et udpluk...