Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

ANBEFAL NYT MEDLEM OG FÅ 500 KR.

Det gælder også, hvis personen skifter til FTFa fra en anden a-kasse.

En af landets billigste a-kasser. Økonomisk sikkerhed. Job- og karriererådgivning. Lønsikring. Tilfredse medlemmer. 58 faglige organisationer. Det er blot nogle af de fordele, som et medlem af FTFa har.

…Og vi er stolte af, at vores medlemmer er glade og tilfredse med deres medlemskab. Derfor kan du give glæden videre. Hvis du har en kollega, en ven eller et familiemedlem, og de kunne få samme glæde af et medlemskab, så anbefal dem. Vi kvitterer med et SuperGavekort på 500 kr. til dig, når den, du anbefaler, melder sig ind.

OBS.: Gælder ikke, når du anbefaler en studerende.


Grundet sommerferie er der længere svartid. Du kan forvente et opkald senest den 31/7. 

ANBEFAL NYT MEDLEM

Du anbefaler ved at udfylde formularen i linket her.

Du skal blot sørger for, at den, du anbefaler, er indforstået med, at vi fra FTFa kontakter vedkommende, og at personen ikke er studerende eller elev. Når den, du anbefaler, har meldt sig ind, kvitterer vi med et gavekort på 500 kr., som du kan bruge til lige det, du vil.

SuperGavekortet kan fx bruges på restauranter og take-away, supermarkeder, tøjbutikker, oplevelser, biografture etc.

SÅDAN ANBEFALER DU

Mads fra FTFa fortæller, hvordan du anbefaler.

SÅDAN ANBEFALER DU

SE, HVAD VORES MEDLEMMER SIGER OM FTFa

ANBEFAL NYT MEDLEM NU

Det fungerer super simpelt.

Har du en ven, kollega eller et familiemedlem, som du tænker kunne have fordel af et medlemskab i FTFa? Så skal du blot tale med den, du vil anbefale og få lov til at anbefale dem. Så klarer vi resten. Når den anbefalede er meldt ind, kvitterer vi med et gavekort på 500 kr. til dig.

ANBEFAL NYT MEDLEM NU (åbner i nyt vindue)