Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

PRISER, SATSER OG REGLER FOR MEDLEMSKAB AF FTFa

Få styr på alt hvad der handler om medlemskab af FTFa. På siden finder du priser, satser og kontingent samt svar på de mest stillede spørgsmål. 

Bliv medlem nu og gør brug af alle fordelene med det samme

10 GODE GRUNDE TIL AT BLIVE MEDLEM

 1. Vi hjælper dig til nyt job
  Vores jobrådgivere står klar til at hjælpe dig med at skrive den gode ansøgning og det skarpe cv. Kontakt os, så vi kan give dig nye input.

 2. Vi finder jobs til dig via jobindex
  Via vores cv-bank på jobindex kan vi finde dig frem, når et virksomhed efterspørger nye jobansøgere.

 3. Du får økonomisk tryghed
  Som medlem kan du få dagpenge, hvis du mister dit job. Og det kan godt betale sig. Er du ledig i bare tre måneder, har du fået ti års kontingent tilbage.

 4. Vi kender dit fag
  Vi samarbejder tæt med de faglige organisationer på vores område, og det giver os et godt kendskab til dit fag, så vi kan yde dig målrettet rådgivning. Se hvilke faglige organisationer her.

 5. Du kan altid være medlem hos os
  Selvom du skifter job eller karrierevej, så behøver du ikke at skifte a-kasse. FTFa er tværfaglig, så derfor kan du blive i FTFa uanset, hvor du arbejder.

 6. Vi er en af de billigste a-kasser
  Vi er en af landets største a-kasser, så vi er mange om at dele omkostningerne. Vi fokuserer på at sikre medlemmerne mest værdi for færrest penge.

 7. Vi tilbyder en attraktiv lønsikring
  Har du brug for ekstra økonomisk tryghed, så tilbyder vi en attraktiv lønsikring, så du samlet set kan få helt op til 49.600 kroner om måneden, mens du er ledig.

 8. Selvstændige er også velkomne
  Vi er ikke bare a-kasse for lønmodtagere, men også for selvstændige. Vi har en afdeling, der alene tager sig af vores medlemmer med egen virksomhed

 9. Få hjælp hos vores socialrådgiver
  Hvis du bliver syg eller kommer i klemme i systemet, kan FTFa’s socialrådgiver give dig overblik i den komplicerede lovgivning på området.

 10. Du kan blive gratis medlem
  Som studerende kan du være gratis medlem og bruge FTFa’s jobrådgivere, så du er godt klædt på, når du skal søge job eller praktikplads.

MELD DIG IND I DAG