Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

LØNSIKRING

Som medlem af FTFa kan du få dækning på helt op til 90 % af din løn med en lønsikring hos FTFa.

Beregn og køb din lønsikring her

 

Skal du have udbetalinger fra din lønsikring, så klik her.

LOG PÅ DIN LØNSIKRING

Log på og hold styr på din lønsikring. Her kan du bl.a.:

1. Se din lønsikring
2. Ændre din dækning
3. Opsige din lønsikring

Din lønsikring har startdato til og med 1. maj 2023 >> klik her
Din lønsikring har startdato 2. maj 2023 eller senere >> klik her

LOG PÅ DIN LØNSIKRING

TEGN LØNSIKRING

Giv dig selv større økonomisk tryghed og tegn din lønsikring i dag.

Tegn lønsikring

TEGN LØNSIKRING

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE FTFa LØNSIKRING

1. Økonomisk sikkerhed

Du får større økonomisk sikkerhed, hvis du mister dit job. Lønsikringen giver dig sammen med din a kasse et økonomisk sikkerhedsnet, så du har noget at falde tilbage på, hvis du mister dit arbejde og dermed bliver ufrivilligt arbejdsløs.

2. Dækning i op til 36 måneder

Du kan få udbetalinger fra din FTFa lønsikring i op til 36 måneder – dog maximalt 12 måneder pr. ledighedsperiode.

3. Op til 40.000 kr. mere

Du kan få helt op til 40.000 kr. om måneden - oven i dine dagpenge, hvis du er medlem af FTFa, og du har ret til at modtage dagpenge.

4. Dækning på op til 90 % af din løn

Med lønsikring og dagpenge kan du få dækket helt op til 90 % af din nuværende løn.

5. Dækning til du fylder 65 år

Du kan være lønsikret og få dækning og økonomisk tryghed, helt til du fylder 65 år.

 

For at få lønsikring skal du opfylde de krav, som forsikringsbetingelserne stiller. Med FTFa's lønsikring får du mulighed for at sikre dig økonomisk, hvis du mister dit arbejde. En lønsikring kan give dig en form for et sikkerhedsnet, så det ikke går udover din økonomi, hvis du skulle gå hen og miste dit job. Hvis du er ledig og får nyt job på nedsat tid, kan der være mulighed for supplerende lønsikring. Forsikringen dækker også i forbindelse med uarbejdsdygtighed.

FTFa rådgiver dig gerne, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du blot vil høre mere om lønsikring.

Prøv vores lønsikringsberegner forneden. Den hjælper dig med at regne ud, hvor meget du vil få udbetalt med en lønsikring.

Prøv lønsikringsberegneren her

Vi beregner din lønsikring ud fra de oplysninger, du har givet os. Med en lønsikring får du ro i maven og økonomisk tryghed.

Prisen på din lønsikring afhænger af, hvor meget af din løn du vil have, at forsikringen skal dække. Du kan altid vælge en lavere forsikringssum. F.eks. kan du købe lønsikring fra FTFa, der koster helt ned til 91 kr. om måneden. Find dit lønniveau og se, hvad en lønsikring vil koste for dig, samt hvad du kan få udbetalt i 2023 under præmier og satser.

LØNSIKRING

Hvad er lønsikring?

En lønsikring dækker dig økonomisk, hvis du skulle miste dit job. Opfylder du indkomstkravene kan du gennem lønsikringen få økonomisk støtte ved siden af dine dagpenge og derved supplere op, så din indkomst ligner den, du havde i job. Du kan få dækket op til 90 procent af din løn og altså få en større økonomisk sikkerhed.

Hvad koster lønsikring?

Prisen på din lønsikring afhænger af din indkomst og den månedlige forsikringsydelse, du ønsker. Den afhænger altså af dét, du tjener nu, og dét du ønsker at indbetale til din lønsikring hver måned. Du kan bruge en lønsikringsberegner til at undersøge, hvilken lønsikring og pris der passer bedst til dig og dine behov.

LØNSIKRING

BLIV MEDLEM AF FTFa

Med et medlemskab hos os får du en af de billigste a kasser på markedet, og et bredt kendskab til brancher, stillinger og fagligheder på arbejdsmarkedet. Det skyldes bl.a. at vores a kasse har et langvarigt og tæt samarbejde med hele 58 faglige organisationer.

Læs mere om medlemskab, priser og satser her
BLIV MEDLEM AF FTFa

KONTAKT KARRIERERÅDGIVERNE

- og få gratis coaching.

Vi kender dit fagområde og dine karrieremuligheder, fordi vi samarbejder med en lang række faglige organsationer og virksomheder.

Ring på telefon 70 13 13 12 eller book en samtale via Tast selv

Book os her via Tast selv