Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

PLADS TIL SCENER, DESIGN OG FULD MUSIK

Få sparring på dine karriereplaner, dine personlige og faglige kompetencer eller på, hvordan du vinkler dit materiale.

FTFa'S KUNSTTEAM HAR DIN RYG

Når du arbejder i en kunstnerisk og kreativ branche, vil du sandsynligvis have oplevet, at dagpengesystemet ikke helt er skræddersyet til dig, hvis du fx er projektansat, freelancer eller har selvstændig virksomhed. Derfor har FTFa som den eneste a-kasse en afdeling, som er dedikeret 100 procent til at rådgive dig, der arbejder som f.eks. musiker, skuespiller eller inden for film og tv.

I FTFa har vi en afdeling for musikere, skuespillere og andre kunstnere og kreative. Vi kender arbejdsmarkedet og de ansættelsesforhold, mange oftest er ansat på. Ligesom vi har styr på dagpengereglerne – også når arbejdstimer er skæve og periodevise. Derfor kan vi tilbyde dig målrettet rådgivning og sparring med udgangspunkt i netop din situation, din branche og dit arbejdsområde.

Vi står klar, når du er klar.

Book samtaler og møder her (Tast selv)

HVAD KAN DU SOM KUNSTNER BRUGE FTFa TIL?

Når du f.eks. arbejder på korte kontrakter, har freelanceopgaver eller har selvstændig bibeskæftigelse, er det vigtigt, at vi tager udgangspunkt i netop din specifikke situation, hvis du har en periode, hvor du er ledig. Derfor tilbyder Kunstteamet skræddersyet jobrådgivning, der tager udgangspunkt i dit arbejdsliv.

 

Du kan f.eks. få sparring og rådgivning på:

  • Dine faglige og personlige kompetencer
  • Dine karriereplaner og muligheder inden for eller uden for din branche
  • Dit næste skridt – måske er du i tvivl om du skal fortsætte inden for din branche eller skifte spor?
  • Struktur og input til at få udarbejdet et detaljeret og personligt road map
  • Hvordan du vinkler dit materiale, så din ansøgning, cv og LinkedIn-profil bliver skarpe, målrettede og læseværdige.

Du kan vælge imellem en kort personlig samtale på 30 min og en lang personlig samtale på 45-60 min.

Book en samtale med os her

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller brug for hjælp og sparring, så står vi klar ved telefonerne eller via chatten.

Tlf. 7013 1312

Chatten finder du i nederste højre hjørne af skærmen.

FREMTIDENS KREATIVE ARBEJDSMARKED

Jesper Bo Jensen, direktør i Fremforsk – Center for fremtidsforskning, giver sit bud på tre tendenser, vi kommer til at se på fremtidens kreative arbejdsmarked.

1. Job på afstand

Et job, hvor du kan se dine kolleger eller chef i øjnene, kommer ikke til at være en selvfølge i fremtiden. Det vil blive mere normalt, at fx optagelser sker afskåret fra resten af produktionen og over store afstande. I takt med at video bliver et større medie, vil virksomheder komme til at producere mere billede og lyd. Derfor kan de få brug for folk til at formidle deres budskaber enten grafisk, lydmæssigt eller i form af fremtoning. Det vil åbne op for en ny og større kundegruppe.

2. Live på nye scener

Opera opført i dagligstuen eller middag tilberedt af en professionel kok i dit eget køkken. Mulighederne for kulturelle oplevelser vil rykke tættere på os alle. En live oplevelse under anderledes og intime rammer vil få større værdi sammenlignet med fx streaming af blockbustere eller teater fremført på en almindelig scene. Med denne trend vil nye arbejdsformer opstå.

3. Hello, sveiki, ni hao

Verden kommer tættere på os, og vi kommer tættere på verden. Derfor vil det blive helt normalt at arbejde sammen med mennesker fra andre lande med andre kulturer. Ofte vil vi samarbejde med folk, vi kun har mødt digitalt. Det kan stille os nye udfordringer, fordi arbejdsformen og kommunikationen vil være meget forskellig, hvis din chef eller kollega er fra fx. Nigeria eller Kina. Derfor bliver viden om andre kulturer endnu mere vigtig, end den er i dag.

De tre råd fra Jesper Bo Jensen til fremtidens arbejdsmarked er publiceret 7. december 2017

FTFa'S JOBSØGNINGSMODEL

I FTFa arbejder vi med en model til jobsøgning, der gør det mere effektivt at være jobsøgende. Modellen indeholder de tre elementer: Afklaring, Mål og planlægning & Handling.

 

Læs mere om FTFa´S jobsøgningsmodel her

 

BLIV MEDLEM AF FTFa

Der er mange fordele ved at blive medlem af FTFa

BLIV MEDLEM AF FTFa