Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

DIT FØRSTE LEDERJOB: EKSKLUSIVT WEBINAR MED ERFAREN LEDER OG DIREKTØR

Er du på jagt efter inspiration til at styrke din karriere? Så er vores kommende webinar oplagt til dig. I selskab med FTFa's egen direktør, Kasper Højvang Kyed, prøver vi at finde svar på, hvordan man gør sig attraktiv til en lederstilling

Vi er dedikerede til at levere indsigtsfuld viden og inspiration inden for lederskab og karriereudvikling til alle vores medlemmer. Uanset om du allerede er på vej mod en lederposition eller blot udforsker nye veje i din karriere, har dette webinar noget at tilbyde dig.

Datoen for webinaret er fredag d. 26. april 2024 kl. 10:00-11:00.

Program for webinaret

Værktøjer til din første stilling: Vores gæst, Kasper Højvang Kyed, har erfaring som ansætter af ledere. Derfor har han godt styr på, hvad der søges i en nyansat leder. Du kan blive inspireret af et andet perspektiv fra en ansætter og finde ud af, hvordan du kan gøre dig attraktiv for arbejdsmarkedet.

Din egen karriereudvikling: Du får lov til at stille spørgsmål til, hvordan du kan udvikle din egen karriere, og hvordan du øger dine chancer for at lande din første lederstilling.

Kaspers egne erfaringer: Kasper vil dele af sine egne erfaringer som motivation og inspiration for karrieredrevne FTFa medlemmer, ligegyldig hvad du arbejder med.

OBS: Dette arrangement er ikke begrænset til dig som søger en lederrolle, men til alle som ønsker at udforske nye karrieremuligheder og få et skub i den rigtige retning.


Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod dit næste arbejdseventyr.

Mødetype Webinar
Målgruppe: Ledig Lønmodtager Opsagt
Varighed 1 time
Lokation