Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

MØD JOBMAKKER

Nu kan du bruge kunstig intelligens til at skrive et udkast til din ansøgning på nul komma fem. Alt du skal bruge er dit cv og et stillingsopslag - og på et øjeblik har Jobmakker første udkast til din ansøgning klar. 

Prøv jobmakker nu

SE, HVORDAN JOBMAKKER VIRKER HER

Se videoen og opdag hvor let det er at komme i gang med Jobmakker.

SE, HVORDAN JOBMAKKER VIRKER HER

LÆR JOBMAKKER BEDRE AT KENDE

Jobmakker er en kunstig intelligens, der hjælper dig med at skrive et udkast til din næste jobansøgning. FTFa har udviklet Jobmakker, fordi vi vil gøre det lettere at være jobsøger. Langt de fleste virksomheder beder i dag ansøgere om at skrive en målrettet jobansøgning og sende den sammen med deres cv. Men det er ofte svært at gennemskue ud fra et stillingsopslag, hvilke kompetencer du særligt skal fremhæve for at komme i betragtning til en jobsamtale. Ligesom det kan være svært at skrive en ansøgning, der er målrettet. Det bliver nemmere nu. Jobmakker kan være med til at hjælpe dig med at komme til jobsamtalen for dit næste job.

Alt du skal gøre for at komme i gang med Jobmakker, at kopiere teksten fra det stillingsopslag du gerne vil søge, og dit CV ind i Jobmakkeren. Herefter skriver jobmakkeren et udkast til din ansøgning, som du efterfølgende selv skal arbejde med, så du kan give den dit personlige præg.

Idéen med Jobmakker er, at du får et udkast til en ansøgning, som du kan arbejde videre med. Derfor er det vigtigt, at du altid selv arbejder med ansøgningen efterfølgende, så du kan give den dit personlige præg.

Jobmakker er baseret på kunstig intelligens, så det er ikke altid at den giver meningsfyldte resultater. Hvis du oplever at Jobmakker giver nogle resultater uden mening, så kan du altid få den til at skrive ansøgningen på ny.

Du kan trygt bruge Jobmakker, fordi vi sørger for at Jobmakker anonymiserer eventuelle personoplysninger (fx oplysninger som navn, e-mail, adresse, telefonnummer og cpr-nummer) fra dit CV.  Men som tommelfingerregel, skal du undgå at skrive og bruge følsomme personoplysninger, hvis du kan.

Alle kan bruge Jobmakker så mange gange de vil – også selvom de ikke er medlem af FTFa. Hvis du ikke er medlem, så skal du oplyse dit navn, e-mail og telefonnummer, og så vil du få ubegrænset adgang til Jobmakker. Hvis du er medlem af FTFa, kan du blot logge ind og bruge Jobmakker ubegrænset.

SPØRGSMÅL TIL JOBMAKKER?

Vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 70 13 13 12 eller på chatten, som du kan finde i nederste højre hjørne her på vores hjemmeside. 

SPØRGSMÅL TIL JOBMAKKER?