Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FÅ HJÆLP TIL DIN JOBSØGNING MED FTFa'S JOBMAKKER

MØD JOBMAKKER

Nu kan du bruge kunstig intelligens til at skrive et udkast til din ansøgning på nul komma fem. Alt du skal bruge, er dit cv og et stillingsopslag – og på et øjeblik har Jobmakker første udkast til din ansøgning klar. Prøv også de to nyeste funktioner, hvor du kan få feedback på din ansøgning, hvis du allerede har en liggende, ligesom du kan få Jobmakker til at give dig bud på tre af dine personlige og faglige kompetencer.

Prøv Jobmakker nu

SE, HVORDAN JOBMAKKER VIRKER HER

Alt du skal gøre for at komme i gang med Jobmakker er at kopiere teksten fra stillingsopslaget og dit cv ind i Jobmakker. Herefter skriver Jobmakker et udkast til din ansøgning, som du efterfølgende selv skal arbejde videre med, så du kan give den dit personlige præg. Når du vil have Jobmakker til at beskrive dine personlige og faglige kompetencer, skal du også kopiere dit cv og et stillingsopslag eller jobbeskrivelse ind. På den måde tager Jobmakker udgangspunkt i netop din erfaring.

Prøv Jobmakker nu.

Du kan også se fremgangsmåden illustreret i videoen til venstre.

SE, HVORDAN JOBMAKKER VIRKER HER

FÅ HJÆLP TIL JOBANSØGNINGEN MED JOBMAKKER

Jobmakker bruger kunstig intelligens til at hjælpe dig med at skrive et udkast til din næste jobansøgning og til at sætte ord på dine kompetencer. FTFa har udviklet Jobmakker, fordi vi vil gøre det lettere at være jobsøgende. Jobmakker er en effektiv hjælp til dig, der ikke ved, hvor du skal starte, eller hvordan du skal bære dig ad.

Langt de fleste virksomheder beder i dag ansøgere om at skrive en målrettet jobansøgning og sende den sammen med deres CV. Men det er ofte svært at gennemskue ud fra et stillingsopslag, hvilke kompetencer du særligt skal fremhæve for at komme i betragtning til en jobsamtale. Ligesom det kan være svært at skrive en ansøgning, der er målrettet. Det bliver nemmere nu. Jobmakker kan give dig de inputs, du har brug for, så du øger chancen for at komme til jobsamtale ved drømmejobbet.

OPLEV FORDELENE VED JOBMAKKER

Vi mener ikke, at det behøver være svært at skrive en jobansøgning. Derfor er vores Jobmakker et værktøj til at gøre din proces mere effektiv og veludført. Er du endnu ikke overbevist? Så læs om fordelene her:

  • Du sparer tid på research
  • Du får gode forslag til både opbygning og indhold
  • Du kan udarbejde bedre jobansøgninger
  • Du vil øge dine chancer for at komme til jobsamtale

Du er altid velkommen til at teste Jobmakker til din ansøgning og vælge at benytte dig af eller skrotte indholdet. Husk, at Jobmakker ikke har det endelig svar — det har du.

HVAD ER JOBMAKKERS BEGRÆNSNINGER?

Idéen med Jobmakker er, at du får et udkast til en ansøgning, som du kan arbejde videre med. Derfor er det vigtigt, at du altid selv arbejder med ansøgningen efterfølgende, så du kan give den dit personlige præg og tilpasse den forskellige virksomheder.

Jobmakker er baseret på kunstig intelligens, så det er ikke altid, at den giver meningsfyldte resultater. Hvis du oplever, at Jobmakker giver nogle resultater uden mening, så kan du altid få den til at skrive ansøgningen på ny.

Du kan trygt bruge Jobmakker, fordi vi sørger for, at Jobmakker fjerner eventuelle personoplysninger (for eksempel oplysninger som navn, e-mail, adresse, telefonnummer og cpr-nummer) fra dit CV. Men som tommelfingerregel skal du undgå at skrive og bruge følsomme personoplysninger, hvis du kan.

FÅ HJÆLP MED JOBMAKKER HELT GRATIS

Du kan bruge Jobmakker, så mange gange du vil – også selvom du ikke er medlem af FTFa. Hvis du ikke er medlem, så skal du oplyse dit navn, e-mail og telefonnummer, og så vil du få ubegrænset adgang til Jobmakker. Hvis du er medlem af FTFa, kan du blot logge ind og bruge Jobmakker ubegrænset.

Bliv ringet op af FTFa med henblik på at blive medlem

HOS FTFa DELER VI UD AF VORES EKSPERTISE

Som medlem af FTFa kan du også få masser af gode råd til din jobansøgning på anden vis. Vores job- og karriererådgivere kan hjælpe dig med at blive klogere på dine faglige kompetencer, så du kan styrke dine jobansøgninger og komme i gang med dit arbejdsliv.

Udforsker du vores hjemmeside, så kan du finde masser af hjælp og råd til at skrive en god jobansøgning, styrke dit CV samt forberede dig til dine jobsamtaler.

HOS FTFa DELER VI UD AF VORES EKSPERTISE

BRUG FOR HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING?

Har du spørgsmål til vores Jobmakker, eller ønsker du vores ekspertise til din ansøgningsproces, så er du velkommen til at ringe til os. Vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig godt videre.

Ønsker du at være medlem? Så kan du nemt og hurtigt melde dig ind i FTFa og nyde godt af alle fordelene. Vi er en af Danmarks billigste a-kasser med en stor kundetilfredshed.

Telefon: 70 13 13 12 eller book et møde via Tast Selv.

Bliv ringet op af FTFa med henblik på at blive medlem

BRUG FOR HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING?