Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

NYUDDANNET

Tillykke med uddannelsen!

Vi hjælper dig godt videre med dine planer, uanset hvad dit næste træk er.

Læs mere her på siden, og se videoen om, hvorfor det er vigtigt at være medlem af en a-kasse som nyuddannet, eller gå på opdagelse i vores podcasts og bliv inspireret.

DIMITTERER DU LIGE OM LIDT?

Mads Tjustrup, der er konsulent i FTFa, forklarer i denne video, hvorfor det giver mening at være medlem af en a-kasse, når du afslutter din uddannelse.

Meld dig ind i FTFa senest 14 dage efter din sidste eksamen for at få ret til dagpenge en måned efter, du er færdig med din uddannelse.

Bliv medlem her
DIMITTERER DU LIGE OM LIDT?

SOM NYUDDANNET KAN DU FÅ DAGPENGERET...

... dagen efter endt uddannelse, hvis du har været medlem af a-kassen 1 år inden endt uddannelse.

... en måned efter endt uddannelse, hvis du har været medlem af a-kassen i mindre end 1 år og senest 14 dage efter endt uddannelse.

... efter et års fuldtidsarbejde (som fuldtidsforsikret), hvis du er blevet medlem mere end 14 dage efter endt uddannelse, eller du har misset dit statusskift senest 14 efter endt uddannelse.

 

SOM NYUDDANNET KAN DU FÅ UDBETALT...

 

Op til 14.106 kr. i dagpenge, hvis du er nyuddannet uden forsørgerpligt.

Op til 16.177 kr. i dagpenge, hvis du er nyuddannet med forsørgerpligt.

 

Meld dig ind allerede i dag

 

HUSK AT SKIFTE STATUS FRA STUDERENDE TIL NYUDDANNET

Skift status så snart du kender din sidste eksamen. Du skal senest skifte status 14 dage efter du er færdiguddannet. Gør det, uanset om du står med et job på hånden eller ej. Så får du nemlig dagpengeret, som du kan bruge, hvis du står ledig i løbet af de næste to år.

Er du ledig? Så udfyld en ledighedserklæring - men vent indtil vi har sendt dig et brev, hvor vi bekræfter, at vi har skiftet dit medlemskab.

Log ind og skift status her

 

SÅDAN LANDER DU DIT FØRSTE JOB

Hvordan sælger du dig selv som nyuddannet? Du kan bruge nogle enkle tips til at skrive en skarp ansøgning og et fokuseret cv, selvom du ikke har flere års erfaring. Vi giver dig råd til at komme i gang her.

Ja tak, giv mig de gode råd
SÅDAN LANDER DU DIT FØRSTE JOB