Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

DU LÆSER VIDERE

Har du valgt at læse videre, så brug alligevel to minutter på at sikre dig dagpengeret. Så har du økonomisk rygdækning, hvis du skulle droppe ud af studiet og få brug for dagpenge.

Følg guiden nedenfor, så du sikrer dig muligheden for dagpenge, hvis du bliver ledig inden for de næste to år:

 1. Skift status
  Udfyld blanketten Uddannelsesafslutning på Tast Selv inden 14 dage efter din sidste eksamen. Den ligger på Tast Selv under Studerende/nyuddannet.

  Har vi ikke bekræftet dit statusskifte, når du har udfyldt blanketten Uddannelsesafslutning, så ring ind til os på 70 13 13 12 og hør, om vi har modtaget den.

 2. Gratis medlemskab i sommerferien
  Svar ja til, at du fortsætter direkte på overbygningen, og at du søger om gratis medlemskab i perioden i mellem de to uddannelser.

 3. Husk på fem års grænsen
  Du kan max have gratis medlemskab i fem år i alt. Har du tidligere haft mere end tre års gratis medlemskab, så ring eller chat med os og hør, hvad du så skal gøre.

 

Vil du have dagpenge i sommerferien? Så skal du melde dig ledig og følge guiden for nyuddannede, der er ledige. Den finder du her.

STUDIELIV

Vi har lavet et univers til dig, så du kan blive en endnu bedre studerende. Du får tips til alt lige fra læseteknik, gruppearbejde, eksamensforberedelse og LinkedIn. Tjek det ud, så du får mest muligt ud af dit studie.

Udforsk studieliv
STUDIELIV