Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

BRUG FTFa UNDER DIT STUDIE

I FTFa vil vi gerne være din karrierepartner - også i din studietid. Vi vil gøre vores til, at du som studerende har de bedste forudsætninger for at lande drømmejobbet efter endt uddannelse. Derfor har vi skabt et studieunivers med et væld af artikler, podcasts og videoer, som gør dig klogere og inspirerer dig på din rejse.

Husk, at du kan altid bruge os til sparring undervejs i din uddannelse, brug fx vores Jobmakker til lynhurtigt (via kunstig intelligens) at lave et udkast til en praktikpladsansøgning.

Vi ønsker dig held og lykke med uddannelsen og glæder os til støtte dig undervejs.

Studieliv får du bl.a.:

  • Studieteknikker, f.eks. læse- og notatteknikker.
  • Guide til planlægning af din studie- og fritid.
  • Podcast med 7 gode råd til din eksamensforberedelse.
  • Historier om hvordan du forebygger din nervøsitet til eksamen eller jobsamtalen.
  • Inspiration til at sætte ord på dine faglige kompetencer.
  • Hjælp til din praktikpladssøgning.

Besøg studieliv

HUSKELISTE SOM STUDERENDE

Her er 8 punkter, du skal huske i løbet af din studietid for at få ret til dagpenge og styrke dine jobmuligheder undervejs på studiet, og når du er færdiguddannet.

Her er 8 ting du skal huske som studerende
HUSKELISTE SOM STUDERENDE

GRATIS A KASSE FOR STUDERENDE

Som studerende kan du blive gratis medlem af FTFa. Du får gratis ret til dagpenge, mulighed for sparring og masser af inspiration til studielivet og din fremtidige karriere.

DERFOR SKAL DU VÆRE GRATIS MEDLEM AF FTFa SOM STUDERENDE

Vælg FTFa a-Kasse – Din partner gennem studietiden

Som studerende er din tid præget af vigtige beslutninger og forberedelser til fremtiden. Med FTFa a-kasse har du en gratis og pålidelig partner ved din side gennem hele din studietid. Som studerende ved vi, at du har brug for både støtte og sikkerhed - og det er præcis, hvad vi tilbyder - gratis. 

Praktikansøgning og samtale

Hos FTFa har vi masser af ressourcer som kan hjælpe dig med at få fat i den praktikplads som du går og drømmer om. På vores hjemmeside kan du bl.a. læse mere om hvordan du bliver klædt på til praktiksamtalen. Søger du hjælp til at komme ind til samtalen med den perfekte ansøgning, så læs mere her.

Dagpenge fra første dag efter studiet

Som en del af FTFa a-kasse, og som studerende, kan du se frem til dagpenge fra første dag efter afsluttede studier. Denne fordel er afgørende for studerende som dig, der søger en problemfri overgang fra studieliv til arbejdsliv.

Tag skridtet i dag – gratis medlemskab for studerende

Som studerende står du over for mange valg – gør FTFa a-kasse til et af dem. Du kan læse mere her og starte din rejse med gratis medlemskab i en af Danmarks førende a-kasser for studerende.