Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

TEST DIG SELV - HVEM ER DU?

Når du søger job, er det afgørende at kunne sætte ord på, hvilken type du er. Flere og flere virksomheder bruger personlighedstest, når de skal ansætte nye medarbejdere, så de kan sammensætte et team med forskellige faglige og personlige kompetencer. Og jo bedre du er til at gå ind i dialogen og formidle, hvem du er og hvad du kan, jo tættere er du på at blive valgt til jobbet.

Der findes forskellige tests på nettet, som kan give dig et billede af din personlighedstype. Vi har samlet et par af dem her.

Persontypetest fra Jobindex

Enneagramtest fra Think About It

Har du mistanke om, at du er stresset?

Er resultatet af en eller flere af nedenstående tests, at du muligvis lider af stress, anbefaler vi på det kraftigste, at du kontakter din læge.

Stresstest fra Forebyg Stress

Stresstest fra Jobindex

BLIV AFKLARET

Det er vigtigt, at du er afklaret i forhold til de valg, du træffer i dit arbejdsliv. Personlighedstests kan hjælpe dig til at blive afklaret om, hvorvidt du er på vej i den retning, du ønsker, eller om du skal foretage nogle ændringer i dit arbejdsliv. Du kan også vælge at dykke ned i første fase af vores jobmodel. Her bliver du afklaret omkring din motivation og dine kompetencer.

Gå til Fase 1: Afklaring
BLIV AFKLARET

KONTAKT VORES JOBRÅDGIVERE

Er du ledig kan du altid bruge FTFa's jobrådgivere som sparringspartnere. Vi kender dit fagområde og arbejdsmarked, fordi vi samarbejder med 54 faglige organisationer og 500 virksomheder.

Ring på telefon 7013 1312 eller book møde via Tast Selv.

Book møde via Tast Selv
KONTAKT VORES JOBRÅDGIVERE