Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

TÆT SAMARBEJDE MED FAGLIGE ORGANISATIONER

I FTFa lægger vi stor vægt på vores tætte samarbejde med hele 54 faglige organisationer.

Vi tror på, at samarbejdet er en fordel for både FTFa og organisationerne, da vi kan stå stærkere, når vi arbejder sammen.

Er du en af de 54 faglige organisationer, vi samarbejder med? Så møder du sandsynligvis medlemmer, der spørger til dagpengereglerne, og medlemmer der har brug for at tale med en socialrådgiver.

Vi vil også meget gerne samarbejde med dig og din organisation om at tilbyde opsagte medlemmer en tidlig indsats, allerede i opsigelsesperioden. Du kan læse mere om tilbuddet her eller kontakte Organisationssekretariatet direkte på tlf. 89 38 39 48.

En dag kan det også være, at du har brug for sparring, hvis der sker massefyringer på medlemmets arbejdsplads. Så er vi klar! Vi klæder dig på med viden, så vores fælles medlemmer kommer godt videre i deres arbejdsliv og direkte videre i job.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV FOR FAGLIGE ORGANISATIONER

Vores nyhedsbreve indeholder forskellige emner, som kan relatere sig til lovgivningen, møder og muligheder for hvordan medlemmerne kan få mest ud af FTFa-medlemskabet. Nyhedsbrevet udsendes løbende og efter behov.

Skriv til organisation@ftfa.dk for at tilmelde dig
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV FOR FAGLIGE ORGANISATIONER