Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

DIN HVERDAG TIL DU KOMMER I JOB IGEN

Er du blevet ledig for første gang i dit arbejdsliv? Eller er det at være ledig engang imellem naturligt i din branche?

Uanset hvad er det vigtigt, at du i den periode, du er ledig, får en hverdag, du er glad for.
 

FEM GODE RÅD TIL HVORDAN DU TILRETTELÆGGER DIN HVERDAG:

 1. Lav en kalender med opgaver, du skal nå i løbet af ugen
  Kryds af, når du har løst dem. Del dine dage op, så du på nogle tidspunkter arbejder med at skrive ansøgninger og cv, og på andre tidspunkt laver aftaler og mødes med folk fra dit netværk.

 2. Sørg for at lave aftaler
  For eksempel med en ven eller gammel kollega. Det giver tit inspiration at få vendt tingene over en kop kaffe. Derudover bliver over 7 ud af 10 job i Danmark besat gennem netværk. Læs mere om FTFa’s LinkedIn-møder her.

 3. Hold fast i dine rutiner
  Hold fast i din hverdag ved fx at sætte dit vækkeur hver morgen. Sæt dig evt. på læsesal eller lav et hjemmekontor, så du kan koncentrere dig om din jobsøgning. Sørg også for at holde fri, når du lukker computeren eller tager hjem.

 4. Bliv udfordret
  Vi er alle sammen forskellige, og er måske vant til at gøre tingene på vores egen måde. Nogen gange kan det være givende at få et nyt perspektiv på dine muligheder og din jobsøgning. Book et møde med personlig rådgivning her.

 5. Pas på dig selv
  Sørg for at få motion, søvn om natten og at spise fornuftigt. Det er et fuldtidsjob at søge arbejde, så det er vigtigt, at både hjerte og hjerne også følger med. Sund kost og motion giver dig mere udstråling og energi til at kaste dig over jobsøgningen.

TAG STYRINGEN (TILBAGE) I DIN JOBSØGNING - DELTAG I VORES WEBINAR

Efter dette webinar har du fået inspiration til nye tiltag i din jobsøgning, og du har en plan for din videre jobsøgning.

Dette er en overskrift på mødet/arrangmentet og den kan være ret lang
TAG STYRINGEN (TILBAGE) I DIN JOBSØGNING - DELTAG I VORES WEBINAR