Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

OUTPLACEMENT FOR LEDERE

FTFa tilbyder outplacementforløb særligt tilrettelagt ledere.

Forløbet for ledere:

Outplacement for ledere indeholder typisk flere møder end ellers, og forløbene bliver oftest gennemført af chefkonsulenter og direktører fra FTFa. Forløbene vil typisk indeholde drøftelser på disse områder:

  • Lederstil: Personlighed og lederstil har stor indflydelse på lederens mulighed for at opnå succes i sit næste job og finde det rette jobmatch.

  • Omdømme: Har lederen et godt ry i branchen eller lokalområdet, er det en fordel, når det nye job skal findes. Er det ikke tilfældet, er det også nødvendigt at have med i sine overvejelser og rådgivning.

  • Værktøjer: En traditionel ansøgning er i mange tilfælde ikke den rette metode. Ofte vil et nyt job skulle besættes via netværk eller gennem headhunting. Derfor arbejder vi med networking og synlighed.

Vi tilbyder derudover også, at ledere kan indgå i FTFas interne netværk, hvor lederen kan få målrettet sparring på særlige områder, som for eksempel rekruttering, karriereplanlægning eller personlig branding.

KONTAKT KARRIERERÅDGIVERNE

- og få gratis coaching.

Vi kender dit fagområde og dine karrieremuligheder, fordi vi samarbejder med en lang række faglige organsationer og virksomheder.

Ring på telefon 70 13 13 12 eller book en samtale via Tast Selv.

Book os her via Tast selv