OUTPLACEMENT ER DIN JOBTRAMPOLIN

Mange arbejdsgivere tilbyder dig et forløb, som får dig godt videre i dit arbejdsliv, hvis du bliver afskediget. Forløbet starter som regel lige efter du er blevet opsagt – altså inden du er fratrådt. 

I et typisk forløb er fokus på, at du bliver afklaret om, hvilke kompetencer du har, og hvilke muligheder det giver dig, når du skal finde et nyt job. Vi oplever tit, at mange får øjnene op for, at de kan meget mere og andet, end de troede. 

SÅDAN FOREGÅR ET OUTPLACEMENTFORLØB

Her kan du se hvordan et typisk outplacementforløb forgår.

SE ET OUTPLACEMENTFORLØB

HVAD FÅR JEG UD AF ET OUTPLACEMENTFORLØB?

Et outplacementforløb er ikke et forløb, hvor du bare søger en masse job. Vi kan ikke garantere dig et nyt job, selvom langt størstedelen, der deltager i et forløb, hurtigt kommer i job igen. Derimod ved vi at et outplacementfoorløb øger dine chancer for finde et arbejde igen.

Outplacementforløbet hjælper dig med at blive afklaret, få lavet en strategi for din jobsøgning, sparring til at opbygge netværk, personlig præsentation og løbende interviewtræning. Din konsulent følger dig hele vejen til dit næste job – og vi følger op også efter du har fået jobbet.

Et outplacementforløb er en chance for se på dig selv og dine muligheder med nye øjne. Det er et forløb, hvor du kan sparre med din rådgiver, indtil du er i nyt job igen.

FTFa har stor erfaring med at hjælpe medarbejdere og ledere videre i nye job. Vi har erfaring både med offentlige og private virksomheder.

HELLE FANDT SIN RETTE HYLDE

HELLE FANDT SIN RETTE HYLDE

Da 41-årige Helle Johansens administrative stilling hos Sydbank flyttede fra Herning til Vejle, takkede hun ja til et outplacementforløb hos FTFa. Her fandt hun vejen til at arbejde med det, hun brænder for.

Læs Helles historie her

KONTAKT VORES REKRUTTERING OG KARRIERETEAM

Hvis du er i job, kan du bruge FTFa's Rekruttering & Karriereteam som sparringspartner. Vi kender dit fagområde og arbejdsmarked, fordi vi samarbejder med 58 faglige organisationer og 500 virksomheder.

Ring på telefon 70 13 13 12 eller book en samtale på Tast Selv.

BOOK KARRIERECOACHING
top

Afspiller nu: