Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

OUTPLACEMENT ER ER EN OVERGANG TIL NOGET NYT

Outplacement er et coaching og rådgivningsforløb, som din arbejdsgiver kan tilbyde dig som led i din fratrædelse.

Det er et individuelt tilrettelagt forløb, hvor du sammen med en professionel karrierecoach finder ud af, hvordan du bedst muligt kommer videre og hvorhen. Du får en fast konsulent.  

Med et outplacementforløb tager vi fat i både usikkerheder og muligheder, der kan have indflydelse på dig og dine jobsøgingsmuligheder.

Muligheder for at prøve noget andet. Usikkerhed på, hvilke muligheder der er, og hvad man kan. I et outplacement forløb tager vi fat i begge dele.

Vi hjælper dig med at få de ønsker og kompetencer frem, der skal med videre til dit næste job – uanset om det er inden for samme branche eller ej.

Vi oplever tit, at mange får øjnene op for, at de kan meget mere og andet, end de troede.

OPSAGT? KOM GODT VIDERE

For at komme godt videre og bygge bro mellem det gamle og det nye, der skal til at ske, er det vigtigt at håndtere den usikkerhed og de muligheder, der opstår undervejs.

Derfor skal du bl.a. finde ud af, hvordan du kan bruge dine faglige og personlige styrker i nye sammenhænge. Og du skal finde ud af, hvem du er uden den arbejdsplads og de kolleger, du har identificeret dig med (længe).

I FTFa hjælper vi dig med at navigere i den proces. Trin for trin. Vi kender de forskellige faser samt mønstre og reaktioner, som går igen hos de fleste, og vi har interessen, ambitionen og værktøjerne til at omsætte den viden til netop din situation og dine behov. Vi er klar, når du er klar, så du kan komme godt videre i dit arbejdsliv.

Vi arbejder ud fra denne model der også er opdelt i tre faser:

OPSAGT? KOM GODT VIDERE

OUTPLACEMENTFORLØBETS TRE FASER