Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

4 GODE GRUNDE TIL AT BLIVE MEDLEM SOM SELVSTÆNDIG

FTFa - din a kasse som selvstændig

Sidder du og skal finde en a kasse for selvstændige, og er du i tvivl om, hvor du kan få den rigtige rådgivning og vejledning henne som selvstændig erhvervsdrivende?

At drive selvstændig virksomhed kan være en udfordring. Men med den rigtige a kasse kan du både få den rette rådgivning og sparring, som du kan benytte dig af som selvstændig, samt hvis du er selvstændig på dagpenge. Læs nedenfor, hvorfor FTFa er den rigtige a kasse for dig, og hvad du bl.a. får ud af at være medlem i vores a kasse. Du får nemlig mange tilbud og fordele, når du er en del af FTFa.

Er du i tvivl om, hvilken a kasse du skal vælge? Læs med nedenfor, hvorfor du som selvstændig skal vælge FTFa's a kasse.

 

Som medlem af FTFa får du:

1. En a-kasse, der har en afdeling særligt for medlemmer med egen virksomhed.

FTFa er en a-kasse for selvstændige, og netop derfor har vi også vores egen afdeling for selvstændige. Her rådgiver vi dig bl.a. om dagpenge som selvstændig, ret til dagpenge, regler for selvstændige og en masse andre ting, som selvstændige erhvervsdrivende kan få glæde af.

2. En a-kasse med et indgående kendskab til dit fagområde.

FTFa vil gerne være den bedste a-kasse i Danmark for sine medlemmer. Noget af det vores a-kasse er særlig god til, er at have et bredt kenskab til mange forskellige brancher og fagområder, så vi bedst muligt kan vejlede dig i dit arbejdsliv. Vores a-kasse har dygtige jobrådgivere, som står klar til at rådgive og sparre med dig, hvis du har brug for det. Vi møder dig dér, hvor du befinder dig i dit arbejdsliv og finder løsninger i fællesskab med dig.

3. Chancen for at hente gode ideer på vores inspirationsmøder for selvstændige. Se, hvilke møder vi udbyder

Vi tilbyder bl.a. møder for selvstændige, hvor du som selvstændig kan få sparring og rådgivning i forhold til opstart af selvstændig virksomhed på dagpenge. Her kan du høre mere om opstartsfasen ved selvstændig virksomhed, samt hvordan dét at have egen selvstændig virksomhed påvirker din udbetaling af dagpenge. Følg linket foroven for at se, hvilke møder vi tilbyder vores medlemmer. Det kan variere, hvilke møder vi tilbyder, men det er muligt at vælge filter-funktionen, hvor du filtrerer vores møder, så du kun får vist møder for eksempelvis selvstændige.

4. Økonomisk tryghed. Meld dig ind

Som én af de billigste a-kasser i Danmark, giver vi dig den økonomiske tryghed og rådgivning, du har brug for. Vi kan f.eks. vejlede dig, hvis du har brug for sparring om selvstændig virksomhed og meget mere.

Hvornår er du selvstændig hos a kassen?

Der er nogle helt afgørende faktorer, som har betydning for, om du anses som selvstændig eller ej ifølge dagpengereglerne. Følg linket forneden, hvis du vil gøres klogere på, hvornår du betragtes som selvstændig i vores a kasse. Læs bl.a. om kriterier for, hvornår du betragtes som selvstændig, B-indkomst/honorar som lønmodtager eller selvstændig og få et overblik over, hvilken form for selvstændig virksomhed, du har. Vi fortæller dig om fire forskellige aktivitetstyper inden for selvstændig virksomhed.

Læs mere her
Hvornår er du selvstændig hos a kassen?

LINE BRUGTE A KASSEN FTFa DA HUN SKULLE ETABLERE SELVSTÆNDIG VIRKSOMHED

Se filmen om Line og hør om hvordan hun brugte FTFa som en a kasse for selvstændige

LINE BRUGTE A KASSEN FTFa DA HUN SKULLE ETABLERE SELVSTÆNDIG VIRKSOMHED

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning og sparring, så står vi klar ved telefonerne mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 9:00-15:00 samt torsdage kl. 9:00-18:00.

Tlf. 70 13 13 12

FTFa LØNSIKRING

Med en lønsikring kan du sikre din økonomi og opretholde din levestandard, hvis du skulle miste dit job.

Prøv vores lønsikringsberegner og lær mere om fordelene ved FTFa lønsikring.

Alt om lønsikring