Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

RING TIL ARBEJDSGIVER OG BLIV KLOGERE PÅ JOBBET

Du har sikkert hørt det mange gange: ”Ring til arbejdsgiver, inden du skriver din ansøgning”. Men det kan være nemmere sagt end gjort. For hvad nu hvis jeg forstyrrer eller jeg ikke har noget at spørge om, og kunne jeg egentlig ikke bare læse i stillingsopslaget, hvad jobbet indeholder?

På dette webinar arbejder vi med udfordringer og muligheder ved at ringe til en arbejdsgiver. Vi tager fat på spørgsmål som:

  • Hvorfor er det en god ide at ringe ud, før du skriver ansøgningen?
  • Hvordan finder du frem til de gode spørgsmål?
  • Hvordan forbereder du dig før du ringer til arbejdsgiver? 

Efter webinaret har du konkrete redskaber, du kan bruge, når du ringer til en arbejdsgiver. Du har fået fjernet undskyldningerne og fundet motivationen til at ringe.

Jeg skulle stadig lige over den hurdle det er at ringe. Men hvad er worst case? Det er, at de ikke har tid til at snakke med mig. Man skal ikke ringe uforberedt, så jeg formulerede 3-4 punkter, som jeg kunne spørge om. Det var spørgsmål, som var baseret på stillingsopslaget. Jeg vil sige, at 75 procent af dem, jeg søgte job hos, ringede jeg til. At jeg ringede til virksomheden, var direkte årsag til jeg fik det job, jeg har i dag. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Søren Borg, april 2023

Søren Borg er et af de medlemmer, der har deltaget på webinaret og som fik mod på at ringe til arbejdsgiverne.

Webinaret

Webinaret består af korte oplæg, deling af erfaringer, diskussion og spørgsmål. Vi slutter af med en opsamling og konkrete tiltag/opgaver, du kan arbejde videre med.

Du tilmelder dig til mødet via Tast Selv – se tilmeldingslink nedenfor

Du vil modtage et link til webinaret, samt guide til hvordan du logger ind i din bekræftelsesmail.

Mødetype Webinar
Målgruppe: Ledig Lønmodtager Studerende Nyuddannet Selvstændig Opsagt
Varighed 1 time
Lokation Online