Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

NYT JOB I OPSIGELSESPERIODEN

Vi ved, hvor hurtigt tingene kan skifte. Og du må aldrig være i tvivl om, at vi står klar til at hjælpe, hvis alarmen en dag går hos dig, og du skal finde et nyt job.

Jo hurtigere vi sammen sætter jobsøgningen i gang, desto hurtigere kommer du i nyt job. Derfor har vi et tilbud til dig, der har en opsigelsesperiode foran dig, før du bliver ledig.

Book din samtale her

 

BOOK DIN SAMTALE

Sammen skaber vi overblik, tryghed og sætter aktiviteter i gang, der kan bringe dig videre til dit næste job. Samtalen vil typisk vare omkring 30 minutter og foregå over telefon. Du vil modtage en personlig plan med anbefalinger til de næste skridt i din jobsøgning.

Lyder det godt, og vil du gerne i gang nu?

Book en samtale her.

 

Jeg ringede til FTFa på dag 1 i min opsigelsesperiode, for jeg skulle bare have styr på det her. Og jeg fik en masse værktøjer, jeg kunne bruge. Jeg deltog i en masse forskellige webinarer. Og efter en måned fik jeg nyt job. Jeg undgik helt at blive ledig. Det vigtigste jeg har gjort, var at ringe til FTFa den første dag. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Søren Borg, april 2023

Søren Borg er et af de medlemmer, der fik sparring allerede i opsigelsesperioden.

 

4 HURTIGE TIL JOBRÅDGIVEREN

Hør jobrådgiver Jens Taszarek Dinsen fortælle om sparringssamtale i din opsigelsesperiode, og hvorfor det er relevant for dig, uanset om du er opsagt, selv har sagt op, er blevet fyret eller er blevet fritstillet.

4 HURTIGE TIL JOBRÅDGIVEREN

FERHAT TOG GENVEJ TIL ET NYT JOB

Læs Ferhats historie her
FERHAT TOG GENVEJ TIL ET NYT JOB