Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FÅ EN GOD STUDIESTART

Har du tjek på dit studieliv og netværk nu, hvor du er startet på din uddannelse?

Du kan nemt få styr på noter, gruppearbejde, læseteknik og LinkedIn i FTFa's univers for studerende. Besøg det, så giver du dig selv en god start på studiet.

Ja tak, lad mig få en masse tips

 

UNDERVISNING I STUDIETEKNIK, GRUPPEARBEJDE OG DET GODE STUDIELIV

Få besøg af vores dygtige konsulenter på din skole. Vi holder workshops i alt lige fra studieteknik til værdien af netværk. Og der er plads til at stille masser af spørgsmål.

Vælg mellem disse fem oplæg:

1. Lær mere om studieteknikker og din arbejdsindsats
På denne workshop bliver du præsenteret for redskaber, som med fordel kan bruges til at komme godt igennem hele din studietid – og i sidste ende arbejdslivet. Du får indsigt i vigtigheden af at kunne forstå og agere både på din egen og dine medstuderendes tilgang til adfærd, kommunikation og studieperspektiv. Vi arbejder med konkrete værktøjer, der vil optimere din arbejdsindsats og tid via planlægning og fokus på koncentrations-, hukommelses- og læseteknikker.

Varighed: 2 timer (3 lektioner)

2. Sådan bliver dit netværk guld værd som studerende
Hvad enten LinkedIn er en helt ny verden for dig eller du bare har brug for input til din LinkedIn profil, kan denne workshop hjælpe dig. Vi har fokus på, hvor vigtigt det er at skabe og vedligeholde gode relationer, for de kan nemlig være vejen til et fremtidigt job for dig. Du lærer på mødet at skabe en faglig signalværdi og blive søgbar via din profils opbygning. Workshoppen giver dig indsigt i strategisk netværksopbygning, som du kan bruge, når du søger praktikplads eller job.

Varighed: 1,5 time (2 lektioner)

3. Bliv knivskarp på dine kompetencer og få tips til din praktiksøgning
Skal du ud i praktik som en del af din uddannelse, er det en stor fordel, at du kender og kan sætte ord på dine kompetencer, når du skal søge praktikplads. Du får gode råd til din ansøgning, CV og jobsamtale med på vejen. Vi arbejder bl.a. med afklaring af dine faglige kompetencer og med at konkretisere og målrette din argumentation for, hvorfor en virksomhed skal vælge netop dig.

Varighed: 1,5-2 timer (2-3 lektioner)

4. Styrk din personlig performance
Vi klæder dig på med tips og teknikker, der skal sikre dig gennemslagskraft på karrieremessen og resten af dit studie- og arbejdsliv. Workshoppen vil have fokus på at arbejde med forskellige kommunikationsformer inden for præsentationsteknik. Du vil også få gode råd til, hvordan du kan kontrollere din nervøsitet og bruge den konstruktivt.

Varighed: 1,5 time (2 lektioner)

5. Snyd ikke dig selv for dagpenge
Som studerende på en videregående uddannelse kan du være medlem af a-kassen FTFa helt gratis, til du fylder 30 år. Melder du dig ind mindst et år før, du afslutter dit studie, kan du få dagpengeret allerede første dag efter, du har afsluttet din uddannelse. Med andre ord: Du kan sikre dig økonomisk, hvis jobbet ikke er i hus, når du står med eksamensbeviset i hånden. I vores oplæg fortæller vi dig, hvordan du gør, og hvorfor det giver god mening at være medlem af en a-kasse.

Varighed: 20-30 min.

BOOK OS TIL ET OPLÆG - HELT GRATIS

Vi holder oplæg både for hold og for en hel årgang på din studieretning. Meget gerne i samarbejde med de studerende og uddannelsesstedet. Vi kommer ud i hele landet og holder oplæg på både dansk og engelsk.

Så kontakt os for et besøg uanset, om du er studerende eller ansat på et uddannelsessted. Kontakt os på tlf.: 7013 1312 for at høre mere. Vi glæder os til at besøge din skole.

BOOK OS TIL ET OPLÆG - HELT GRATIS