Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

JOBSØGNINGSPORTALER

Vores medlemmer inspirerer os ofte og kommer med gode inputs til jobsøgningsportaler. Det vil vi meget gerne dele med dig. Derfor har vi lavet en samling af jobsøgningsportaler, så det bliver lettere for dig at finde dit næste job.

Nedenfor har vi delt forskellige brancher op i fem kategorier:

  • Scenekunstnere
  • Musikere
  • Design, billedkunst og grafisk design
  • Film- og tv-branchen
  • Spilbranchen

Som scenekunstner kan det være svært at finde opslåede jobs på diverse jobportaler. Du får måske de fleste ansættelser gennnem dit netværk. Det betyder dog ikke, at der ikke bliver slået noget op. FTFa har samlet links forneden til inspiration.

Jobscenen.dk

Jobscenen er en jobsøgningsportal for kreative brancher. Her kan du blandt andet finde stillinger som produktionsleder på teatre. Hold øje med siden, da der bliver oprettet nye stillinger løbende.

Castingsite.com

På Castingsite.com søger de efter skuespillere til reklamefilm, lønnet statistarbejde mfl. Det kan være her, du finder din næste ansættelse.

Som musiker vil du få mange jobs gennem dit netværk. Det betyder dog ikke, at der ikke er opslåede jobs på forskellige hjemmesider. Vi har samlet en række hjemmesider, som kan hjælpe dig i din jobsøgning.

Jobscenen.dk

Jobscenen er en jobsøgningsportal for kreative brancher. Her kan du for eksempel finde stillinger som musiklærer, organist mm. Hold øje med siden, da der bliver oprettet nye stillinger løbende.

Musicalchairs.info

Her har du mulighed for at se nationale og internationale jobs inden for den klassiske verden. Det kan være her, du finder drømmejobbet hos eksempelvis symfoniorkestret eller musikskolen.

Indeed.com

Indeed.com adskiller sig fra andre jobsøgningsportaler ved at have en god algoritme. Søger du for eksempel på musiker, kommer der ofte relevante job til dig, som er musiker.

Er du designer, billedkunstner mm., er der en række jobsøgningsportaler, som du løbende kan benytte dig af som jobsøgende. Jobsøgningsportalerne kan også bruges som inspiration, hvis du skal i virksomhedspraktik.

Fashionforum.com

Fashionforum er en hjemmeside, som både indeholder en jobsøgningsportal og nyheder om modeverdenen.

Typisk vil du kunne finde job som beklædningsdesigner, designassistent, grafisk designer, SoMe relaterede stillinger, fotograf etc.

FAOD - Jobportal

På FAOD kan du finde ledige stillinger inden for design, arkitektur og planlægning. Hjemmesiden har job, som måske ikke matcher dit erhverv, men det kan være her, du finder den lille ”perle”, som er dit fremtidige drømmejob.

Indeed.com

Indeed.com adskiller sig fra mange andre jobsøgningsportaler ved at have en god algoritme.
Søger du eksempelvis på designer, kommer der relevante job frem inden for brancher, som du muligvis ikke ved, du passer ind i.

Jobscenen.dk

På jobscenen kan du finde job inden for grafisk design, fotograf, lysdesign og mange andre jobbrancher.

Er du uddannet inden for film- og tv-branchen, er der en række jobsøgningsportaler, som du løbende kan benytte dig af som jobsøgende.

Du kan også bruge de listede jobsøgningsportaler som inspiration, hvis du skal i virksomhedspraktik.

Jobscenen.dk

Jobscenen er som udgangspunkt ikke et sted for filmfolk, men der bliver dog løbende oprettet stillinger indenfor filmbranchen på denne jobsøgningsportal.

DFI.dk

Måske kender du allerede til DFI.dk (DFI-bogen) i forvejen. DFI-Bogen er en branchenøgle, hvor du kan søge blandt flere tusinde personer, firmaer og organisationer, som arbejder filmbranchen.

Det vil sige, at det er her alle dine professionelle kontakter er samlet, men også her din kommende arbejdsgiver har mulighed for at kontakte dig.

Facebook-grupper

I gruppen ”Find dit filmcrew” på Facebook finder du opslåede stillinger, som er tilegnet film- og tv-branchen. Stillingerne er dog ofte af kort varighed, men det kan være her, at du får foden indenfor hos et nyt sted.

Spilbranchen boomer som aldrig før, og nye virksomheder kommer i stigende grad til. Er du jobsøgende indenfor spilbranchen, har vi nedenfor samlet to jobsøgningsportaler, som du kan gøre brug af.

Indeed.com

På indeed.com kan du hurtigt og nemt få et overblik over opslået stillinger i forskellige virksomheder. Det betyder, at du ikke behøver at surfe rundt på virksomhedernes hjemmesider, men du får altså et overblik herinde. Så vil du være med på ”Half-Life 3”, så kan det være her, du finder jobopslaget.

LinkedIn.com

Har du ikke allerede en profil på linkedIn, kan vi varmt anbefale dig at oprette én. Det er nemlig på LinkedIn, at du kan finde dit kommende job. Det giver også din kommende arbejdsgiver mulighed for at se dine kvalifikationer og kompetencer.

FÅ SPARRING INDEN FOR 24 TIMER

Lad et par friske øjne se din ansøgning og cv, inden du sender det afsted. FTFa's jobrådgivere giver dig personlig sparring på dit materiale inden for 24 timer.

24 timers sparring
FÅ SPARRING INDEN FOR 24 TIMER