Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

SPØRGSMÅL OG SVAR PÅ ANBEFALING AF NYT MEDLEM

Du får dit gavekort umiddelbart efter, at den, du har anbefalet, har meldt sig ind i FTFa.
Der plejer at gå op til et par uger, alt efter hvornår vi får kontakt til den, du har anbefalet.

Du kan anbefale dem, du vil, da FTFa er en tværfaglig a-kasse. Derudover er FTFa a-kasse for 58 forskellige fagforeninger. Vi ser ofte, at vores medlemmer anbefaler deres samlever, børn, venner og kollegaer at blive medlem i FTFa.

Du kan anbefale alle dem, du vurderer, der vil blive glade, og som vil have gavn af at blive medlem i FTFa.

Så sørger vi for at overflytte den, du anbefaler til os i FTFa, hvis vedkommende ønsker dette. Herefter modtager du dit gavekort som tak for anbefalingen.

Så er vi stadig rigtig taknemmelige for din anbefaling, men vi sender ikke noget gavekort. Reglen er, at vi kun sender gavekort for nye medlemmer i FTFa, og derfor kan din anbefaling ikke allerede være medlem.

Det er en stor prioritet for os at kontakte dem, der bliver anbefalet af vores medlemmer. Derfor kontakter vi altid de anbefalede indenfor 5 hverdage. Skulle det mod forventning ske, at den, du har anbefalet, ikke har hørt fra os, kan du altid kontakte os på chatten eller telefon 70 13 13 12 – så finder vi ud af, hvad status er på anbefalingen.

Du må meget gerne anbefale en studerende at blive medlem i FTFa, men dette udløser desværre ikke et gavekort, da kampagnen kun gælder for medlemmer, der bliver meldt ind som lønmodtagere.

Der er ingen frist på anbefalingerne, da vi altid er glade for, at vores medlemmer vil anbefale andre et medlemskab hos os i FTFa.

Ja, beløbet på dit gavekort skal du betale skat af (B-indkomst). Og du skal selv indberette beløbet til SKAT.