Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

Billede af: Caspian Christiansen

FTFA OG VALDEMAR OSTED INDGÅR SAMARBEJDE

Kunstig intelligens har for rigtig mange jobsøgende gjort det lettere at skrive en ansøgning. De to førende platforme til netop det er 20sekunder.dk og Jobmakker. Nu indgår Valdemar Osted, der står bag 20sekunder.dk, og FTFa, der står bag Jobmakker, et strategisk samarbejde med henblik på at give sikre jobsøgningsløsninger til alle danskere, der søger job.

Jobsøgning - 13. juni 2023 -

"Jeg har med udviklingen af 20sekunder.dk vist potentialet for brug af kunstig intelligens i jobsøgning. Vi ved, at der allerede nu er kommet folk i job med ansøgninger skrevet med kunstig intelligens. Samtidigt bruger FTFa rigtig meget energi på datasikkerhed og compliance. Jeg glæder mig derfor meget til at videreudvikle Jobmakker og skabe Danmarks bedste jobsøgningsløsning," siger Valdemar Osted, der ejer 20sekunder.dk.

Hos FTFa ser Kasper Højvang Kyed, der er administrerende direktør, også frem til samarbejdet og til at udvikle Jobmakker:

“20sekunder.dk har brudt lydmuren for, hvad der burde være muligt, ved i løbet af kort tid at udvikle gode funktionelle løsninger. Og Valdemar Osted er en kapacitet, som vi er glade for at knytte til FTFa og vores videre udvikling af Jobmakker. Ved at forene vores kræfter kan vi hurtigere nå en udbredelse af sikre jobsøgningsløsninger baseret på kunstig intelligens.”

Nye features i Jobmakker

Helt konkret betyder samarbejdet, at jobsøgere fremover kun behøver at gå et sted hen for at få hjælp til at skrive deres ansøgning; nemlig på Jobmakker.dk.

På Jobmakker.dk har det siden starten af maj været muligt at bruge kunstig intelligens til at skrive et udkast til sin ansøgning. Med det nye samarbejde får jobsøgende endnu flere features at bruge, som de før har kendt hos 20sekunder.dk, nemlig:

• Hurtig feedback på din ansøgning
• Komptenceprofil

Jobsøgerne kan se frem til at kunne bruge feedback-funktionen før sommerferien og kompetenceprofilen efter sommer.

Effektiv jobsøgning til alle danskere

I samarbejdet mellem 20sekunder.dk og FTFa's Jobmakker bliver fokus på at øge tilgængeligheden og effektiviteten af jobsøgning for alle danskere.

”Det er et ambitiøst projekt, der lover godt for fremtiden. Med en stadig mere fremtrædende rolle for kunstig intelligens, er der lagt op til udvikling af mere sikre, brugervenlige og innovative løsninger,” forklarer Kasper Højvang Kyed og uddyber:

”Som led i denne satsning vil Valdemar Osted bringe sin ekspertise og innovative tankegang ind i FTFa, hvor han vil bidrage til at forme den fremtidige udvikling af Jobmakker. Det er vores fælles mål, at det her samarbejde vil hjælpe med at skabe en mere inkluderende, effektiv og brugervenlig jobsøgningsproces for alle i Danmark.”

FLERE RELATEREDE NYHEDER OG CASE HISTORIER

Læs mere nyheder om samme emne. Her er et udpluk...