Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

SÅDAN KOMMER VI TIL AT GENÅBNE 1. AUGUST EFTER DE NYE REGLER

Fra 1. august ophæves de midlertidige regler, der blandt andet gjorde, at vi kunne holde samtaler digitalt. Det betyder, at fra 1. august er alt tilbage til det normale som det var før coronakrisen. Selvom det i første omgang sker på baggrund af de nye lovgivningsmæssige rammer, så glæder vi os til igen at kunne invitere medlemmer indenfor.

Ledig - 07. juli 2021 - Lars Toft Simonsen

Sådan vil det påvirke dig som medlem efter 1. august:

Er du blevet indkaldt til samtale eller møde vil du fra den 1. august 2021 skulle møde fysisk op på vores kontorer. Vi kan dog endnu ikke invitere dig indenfor, hvis du ikke er indkaldt til samtale eller møde. Har du spørgsmål eller behov for hjælp, skal du fortsat ringe til os på 70 13 13 12 eller bruge vores online chat.

Tilbage til plejer - og farvel til digitale møder

Lovpligtige samtaler skal igen holdes fysisk og i samme omfang, som der gjaldt før coronakrisen. FTFa kan derfor desværre ikke længere tilbyde de lovpligtige digitale samtaler eller webinarer, mv., da det vil være i strid med lovgivningen. Læs mere om hvor mange samt hvilke møder og samtaler, du skal deltage i her.

Der er planer om, at der fra 1. januar 2022 (ikke før) kan gives lov til at holde samtaler digitalt med medlemmer, der har været ledige i mere end 6 måneder – ikke andre.

Vi passer på dig, når du møder op i FTFa:

  • Når du møder op i FTFa, overholder vi alle lovkrav og pladsrestriktioner. Der er håndsprit i alle lokaler, og der sprittes af før og efter alle møder. Du kan derfor trygt møde op hos os.

  • Afstandskrav på 2 kvm. pr. person gælder i lokaler, hvor der er gennemgang eller stående personer. I mødelokaler, hvor folk kan sidde ned, skal der være mindst 1 kvm. pr. person.

  • Vi sikrer at alle disse krav overholdes til enhver tid.

FTFa’s praksis – vi strækker os vidt!

Hvis du konkret har udfordringer med fysik fremmøde, så kontakt os. Vi må dog generelt sige, at vi ikke kan tilbyde digitale møder eller at undlade at afholde møder, da det er i strid med loven og derfor direkte får betydning for din ret til dagpenge. Vi vil dog gøre hvad vi kan få at finde en løsning.

FLERE RELATEREDE NYHEDER OG CASE HISTORIER

Læs mere nyheder om samme emne. Her er et udpluk...