Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

BLAND DIG MED FOLK DER KAN NOGET ANDET END DIG SELV

5 hurtige til Le Gammeltoft, DJ og grundlægger af Heartbeats.dk, om hvad iværksætteri er for hende.

Arbejdsliv - 04. juli 2018 - Camilla Bech Hornung

1. Hvad driver dig?

At være monopolbryder, at være modig og at arbejde for at gøre ting bedre ved at komme med svar på brancheproblemer, som andre ikke før er kommet med. Paraplyen for det, jeg laver med Heartbeats, er netop at turde tage ansvar for kommunikations- og kulturbranchen.

2. Hvem lærer du af?

Når jeg skal lære nyt, sætter jeg mig sammen med mennesker, som jeg kan lære noget af. Da jeg startede Heartbeats skulle jeg fx udvikle mit forretningsgen, så jeg sagde ja til at komme i netværk med folk fra forretningsverdenen. Du skal turde at blande dig med folk, der kan noget andet end dig selv. Sådan bliver du stærkere og bedre.

3. hvad husker du dig selv på i dit arbejdsliv?

At ingen stresser Le, som Le. Jeg har lært, at tingene ikke kan gå hurtigere, end de går.

4. Hvornår er det sjovest at være iværksætter?

Når jeg oplever, at der er kort fra idé til handling. Det sker næsten hver dag. Og når jeg i spidsperioder virkelig mærker, at ansvaret for at lykkes er mit, men at mit team og jeg også står sammen om udfordringerne.

5. Hvornår er det hårdest?

Når man skal søge funding, og når man ikke længere kan klare den selv. Så skal du gøre op med dig selv, om du vil være en del af en succes eller eje 100% af en fiasko.

Er du studerende, og drømmer du om at være iværksætter? Så har Le Gammeltoft et råd særligt til dig: 

Start tidligt i din karriere og gør det sammen med nogle. Det er stærkere at være to, når fx den ene er talstærk, og den anden er kreativ. Og når den ene har en dårlig dag, har den anden en god. Det har jeg selv savnet.

FLERE RELATEREDE NYHEDER OG CASE HISTORIER

Læs mere nyheder om samme emne. Her er et udpluk...