Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FERIEDAGPENGE

Har du spørgsmål til reglerne om feriedagpenge? Klik på linket forneden og få spørgsmål om ferieoptjening og -afholdelse, ret til feriedagpenge og ansøgning om feriedagpenge besvaret.

Læs mere om feriedagpenge regler

STÅR DU I EN SITUATION, HVOR DU SKAL ARBEJDE I GRUPPER?

Vi har samlet 4 gode råd, der fortæller dig, hvordan du vender uenigheder i gruppearbejder til noget konstruktivt. Du kan bruge rådene i både skole- og praktiksammenhæng.

God arbejdslyst!

Få styr på, hvordan du bruger uenighed konstruktivt

ER DU OPSAGT, MEN STADIG IKKE LEDIG?

FTFa tilbyder rådgivningssamtaler til dig, der er opsagt, men endnu ikke er ledig. Samtalen tager udgangspunkt i, hvem du er, samt hvilke jobønsker du har. Sammen sikrer vi, at du finder det helt rigtige for dig.

Læs mere om rådgivningssamtale her

DAGPENGEREGLERNE UNDER CORONA

Vi opdaterer løbende dagpengereglerne under corona-situationen. 

Læs mere om dagpenge og corona her

SENESTE NYHEDER

Vi udgiver ofte artikler om arbejdsliv, jobsøgning, a-kasse-regler og meget andet. Følg med her...

Nyheder

VI STÅR KLAR MED SPARRING OG VEJLEDNING - VIA TELEFONEN

Få sparring på din ansøgning og dit cv, via telefonen indenfor 24 timer. Sådan får du de bedste muligheder for at målrette dit materiale til det job, du søger.

Få sparring inden for 24 timer

FÅ PERSONLIG SPARRING OVER TELEFONEN

Gå din jobsøgningsproces efter i sømmene sammen med en af vores erfarne jobrådgivere. Book en frivillig sparringssamtale over telefonen.

Book mødet i Tast Selv
FÅ PERSONLIG SPARRING OVER TELEFONEN

HVAD ER EN A KASSE, OG HVORFOR ER DEN VIGTIG FOR MIG?

En a kasse er vigtig, hvis du mister dit arbejde, fordi dit medlemskab giver dit ret til dagpenge. Men ud over at sikre dig økonomisk, formidler a kassen FTFa job til dig ud fra et indgående kendskab til den branche, du arbejder. Vi tilbyder også karrierecoaching og sparring på dit cv og ansøgning, når du er medlem af a kassen. Også når du er i job.

FTFa er ikke en fagforening, men vi samarbejder tæt med 58 forskellige faglige organisationer og mange forskellige virksomheder. Det giver os et stærkt kendskab til en lang række brancher, fag, tendenser på arbejdsmarkedet og alt det vigtige i dit arbejdsliv.

VI ER DEN BEDSTE A KASSE FOR DIG, FORDI...

SÅDAN BLIVER FTFa DIN A KASSE

Først og fremmest skal du udfylde indmeldelsesblanketten. Er du medlem af en anden a kasse, sørger vi for at flytte dit medlemskab og de rettigheder, du allerede har optjent. Når du er blevet medlem af a kassen FTFa, får du adgang til et hav af muligheder, uanset om du er ledig, i job, er selvstændig eller bor i udlandet.

Er du ledig, kan du bruge din a kasse som rådgiver. Vi viser dig vej gennem junglen af a kasse regler og blanketter. Det giver dig tryghed, og du er sikret økonomisk i form af dagpenge i op til to år. Det er vores fornemste opgave at være den bedste a kasse for dig, og være din direkte vej til et nyt job. Det hjælper vi fx med, når vi sammen finder frem til dine faglige og personlige kompetencer, og hvad der motiverer du i dit arbejdsliv. Vores rådgivning tager udgangspunkt i dig og din faglighed, så du kommer godt videre i et nyt job.

Du kan finde tilbud i din a kasse uanset om du er studerende, ledig eller selvstændig.

Er du nysgerrig på os som a kasse og vores pris? Eller vil du vide, hvad man får i dagpenge? Så find pris og dagpengesatser her.

Priser og satser

 

 

VI ARBEJDER SAMMEN MED VIRKSOMHEDER OM:

- Rekruttering
- Outplacement
- Virksomhedspræsentation

Læs mere om vores virksomhedssamarbejde
VI ARBEJDER SAMMEN MED VIRKSOMHEDER OM:

ER DU STUDERENDE UNDER 30 ÅR, ER A KASSEN GRATIS UNDER DIN UDDANNELSE

Hvis du melder dig ind i FTFa under din uddannelse, og senest ét år inden du bliver færdig, får du masser af fordele, du kan bruge til at få mere ud af dit studie og nå dine karrieremål. For at vi kan være den bedste a kasse for dig som studerende, har vi udviklet ”Studieliv”, hvor der er bunker af guides, vejledninger og tips og tricks til studiet, som gør dit studieliv mere effektivt, nemmere og sjovere.

Du kan gratis booke FTFa’s coaches til et besøg på din uddannelse. Så kommer vi ud og holder oplæg om fx studieteknik eller personlig performance. Du kan som studerende også bruge a kassens tilbud, som fx sparring på ansøgninger og cv, møder og arrangementer, rådgivning om a kasse regler og meget andet.

Det bedste af det hele er, at du efter din uddannelse kan få dagpenge, også når du har været gratis medlem af a kassen!

Læs mere om dine muligheder hos a-kassen, som studerende.

4 FACTS OM A KASSEN DU (NOK) IKKE KENDTE I FORVEJEN

FTFa LØNSIKRING

Med en lønsikring kan du sikre din økonomi og opretholde din levestandard, hvis du skulle miste dit job.

Prøv vores lønsikringsberegner og lær mere om fordelene ved FTFa lønsikring.

Lær mere om FTFa Lønsikring her
FTFa LØNSIKRING

BLIV MEDLEM AF FTFa

Med et medlemskab hos os får du en af de billigste a kasser på markedet, og et bredt kendskab til brancher, stillinger og fagligheder på arbejdsmarkedet. Det skyldes bl.a. at vi har et langvarigt og tæt samarbejde med hele 58 faglige organisationer.

Læs mere om medlemskab, priser og satser her
BLIV MEDLEM AF FTFa