Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FTFa'S ARBEJDE MED DIVERSITET & INKLUSION

I FTFa arbejder vi med diversitet og inklusion. Det gør vi bl.a. gennem solsikkeprogrammet, som skal sikre, at mennesker med usynligt handikap føler sig i gode hænder hos os, hvad end det er som medlem eller som kollega.

Vi er ikke alle ens – og heldigvis for det.

Mange mennesker lever hver dag med et usynligt handicap. Og selvom handicappet ikke umiddelbart kan ses, så kan det have stor indvirkning på, hvordan deres hverdag er stykket sammen og på hvilke udfordringer, der presser sig på.

FTFa’S ROLLE

I FTFa har vi tilsluttet os Solsikkeprogrammet for at øge tilgængeligheden for personer med usynlige handicap. 

Som a-kasse bærer vi et ansvar for at forstå vores medlemmers behov, så vi endnu bedre kan klæde dem på til arbejdsmarkedet. Det betyder, at vi møder dig som medlem sådan her:

HVAD SKAL JEG GØRE, HVIS JEG HAR ET FYSISK MØDE I FTFa?

  • På vores hovedkontor i København og på vores kontor i Århus har vi solsikkesnore tilgængelige til alle med særlige behov. Hvis du har lyst, kan du tage en solsikkesnor fra vores stativ i vores lobby.


HVORNÅR KAN JEG BRUGE FTFa'S SOLSIKKE-NUMMER?

  • Du kan benytte dig af FTFa’s solsikke-nummer, når du f.eks. har behov for ekstra tid eller har andre behov, som vi skal tage hensyn til. Vi tager den tid, du har brug for.

Ring ind via vores solsikke-linje på tlf. 89 38 38 36, hvis du har nogle særlige behov, vi skal tage hensyn til. Vi står klar til at guide dig godt videre.

Du kan læse mere om vores telefonåbningstider lige her.