Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

Billede af: Kim Vadskær

DEBAT: DAGPENGE ER EN PLIGTOPGAVE PÅ NÆSTE FINANSLOV

Vores solidariske dagpengesystem hænger i en tynd tråd. Derfor er politikerne nødt til at løfte det ved næste års finanslov. Sådan skriver formand for FTFa, Steen Lund Olsen, i et debatindlæg sammen med formændene fra Akademikerne, Akademikernes A-kasse og Magistrenes A-kasse.

Debat - 15. december 2020 - Camilla Bech Hornung

”Heller ikke i år blev der fundet midler til et dagpengeløft. Det står klart, efter der i søndags blev vedtaget en ny finanslov. Men politikerne kan ikke blive ved med at skubbe beslutningen foran sig. Hvis vi fremadrettet skal have et solidarisk dagpengesystem, der giver alle mulighed for økonomisk tryghed i tilfælde af ledighed, så skal de i arbejdstøjet, før det er for sent.

Det solidariske dagpengesystem hænger i en tynd tråd, og et løft af dagpengesystemet er en pligtopgave, når politikerne om et år skal vedtage en ny finanslov.”

Lyder det blandt andet i indlægget fra Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne, Steen Lund Olsen, formand for FTFa, Lasse Grønbech, formand for Akademikernes A-kasse, og Per Clausen, formand for Magistrenes A-Kasse.

Læs hele indlægget hos Altinget