Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

SÅDAN AKTIVERER DU DIN PROFIL PÅ LINKEDIN

Din profil er tilgængelig for alle på LinkedIn, men leder du efter et job, kan du aktivere profilen, så den bliver endnu mere synlig. Som nyuddannet og jobsøgende bør du ikke undgå at aktivere dine jobønsker i LinkedIn.

LinkedIn - FTFa

Du kan gøre rekrutteringskonsulenter opmærksom på, at du søger efter job ved at dele dine jobønsker med LinkedIn. Hvis du allerede er i job, skal du være opmærksom på, at LinkedIn ikke kan garantere, at du dine informationer ikke ses af din nuværende arbejdsgiver.

Sådan deler du dine jobønsker:

Vælg Job > Karriereønsker > udfyld felterne (åbner hos LinkedIn i nyt vindue)

Nu vil du fremstå i rekrutteringskonsulenternes søgninger som ”interesseret i nye muligheder” og dermed øge dine chancer for at blive kontaktet og tilbudt job.

Aktivér dine kontakter

En effektiv måde at finde nyt job på er ved at bruge dit netværk. At gøre netværket bevidst om, at du er på udkig efter et job, vil for mange være den en genvej til dit nye job.

Brug derfor dine kontakter til at introducere dig for personer i 2. kontaktled, der potentielt kan skaffe dig et job. Det er virkelig effektivt at blive introduceret, da man typisk vil være mere åben over for henvendelsen, når den kommer fra en, man allerede kender.

Kommer du i kontakt med en potentiel ny chef i 2. led, så lad være med at spørge efter job, men spørg fx hvordan det er at arbejde i deres virksomhed, hvordan de er nået til deres stilling og hvilke anbefalinger de har til, hvad man skal dygtiggøre sig indenfor, for at komme i betragtning til et job hos dem.