Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

KONKURRENCEBETINGELSER

FTFa udbyder løbende konkurrencer på websites og digitale medier. Nedenfor fremgår de generelle konkurrence betingelser, der gælder, når du deltager i en af vores konkurrencer.

Generelle betingelser

Konkurrencen udbydes af a-kassen FTFa. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til kommunikation@ftfa.dk. Når du deltager i en konkurrence udbudt af FTFa, accepterer du samtidig disse konkurrence-betingelser.

Hvornår kan man deltage?

Konkurrencernes perioder er defineret individuelt nedenfor. 

Hvem kan deltage?

Vores konkurrencer er åbne for alle personer, der er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark, med mindre andet er beskrevet. FTFa forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år. Ved mistanke om snyd, har FTFa ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderne udvælges ved tilfældig lodtrækning. Det vil sige at: 

  • De enkelte vindere får direkte besked og vil de blive kontaktet via oplyst mailadresse eller alternativt telefonisk på oplyst telefonnummer.
  • Personlige oplysninger eventuelt vil blive udvekslet i forbindelse med levering og indløsning af præmien.
  • FTFa er berettiget til frit og uden særskilt vederlag at anvende oplysningerne om vinderne til markedsføringsmæssige formål, jf. vores persondatapolitik samt aktivt afgivet samtykke fra konkurrence deltagerne.
  • Såfremt den enkelte vinder ikke besvarer henvendelsen inden for 5 hverdage, er FTFa berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
  • Konkurrencerne har udelukkende til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod FTFa.

Ansvar

Denne kampagne er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook og/eller Instagram.  Deltagernes information er kun tilgængelige af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart.

Når du deltager i konkurrencer udbudt af FTFa accepterer du, at vi gemmer dine kontakt oplysninger (se også Persondatapolitik for brugen af FTFa's services - FTFa). 

Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne kampagne tilfalder udelukkende arrangørerne. 

Opdateringer og spørgsmål

FTFa forbeholder sig ret til løbende at opdatere ovenstående betingelser og procedurer, såfremt det skønnes nødvendigt. Opdateringer vil blive foretaget indenfor lovgivningens rammer. I tilfælde af opdateringer ajourføres ovenstående tekst. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på jura@ftfa.dk.

Version 1. 13. september 2023

Oversigt over konkurrencer, som kører nu

Playable Quiz og Test på Instagram + Facebook (Jobskiftetesten samt forskellene på fagforening og a-kasse)

Hvornår kan man deltage?

Konkurrencen løber fra 18. september 2023 - 1. december kl. 12, 2023.

Hvordan kan man deltage?

Følg anvisningen for deltagelse gennem linket. / Man deltager i konkurrencen ved at ”gennemfører quiz eller test” og ved at acceptere persondatapolitik samt oplyse kontaktinformationerne.
Vinderne trækkes løbende og får personlig og individuelt besked af FTFa.

Hvad kan man vinde?

Vi trækker lod blandt alle deltagere om 20 x 2 biobilletter som kan indløses indenfor 6-12 måneder efter modtagelse.