Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

SKAB VÆKST I DIN VIRKSOMHED MED EN ADMINISTRATIV MEDARBEJDER

I vækstvirksomheder er en administrativ medarbejder en vigtig spiller til at optimere din succes. FTFa kan hurtigt og gratis finde den rigtige medarbejder til dig. Se eksempler på koordinatorer i job længere nede på siden.


Tager det administrative arbejde for meget af din tid?

Med en koordinator eller administrativ medarbejder ansat kan du få en ekstra hånd med at samle trådene på kontoret, opdatere webshoppen, ligesom vedkommende kan være tovholder på projekter, så vigtige detaljer ikke falder mellem to stole. Det er også trygt at vide, at du har en medarbejder, der sørger for at registrere diverse henvendelser på sager og følger op.


Har du brug for mere struktur på arbejdsgangene?

Det kan være, at du oplever spildtid i forbindelse med opgaver. Måske pga. manglende leverancer eller bemanding? Det kan også være, at det vil det gavne din virksomhed at have en fast procedure for, hvordan I håndterer kundeordrer.


Er det et problem, at du ikke kan give dine kunder høj nok service, fordi du ofte er ude af huset?

Så er det rart at vide, at dine kunder og gæster bliver mødt af et venligt og professionelt ansigt - også når du ikke selv er der. En serviceminded medarbejder på enten fuld- eller deltid, der booker møder, svarer på henvendelser fra leverandører mm. kan give dig luft til fx at få tid til flere kundemøder ude af huset. 


Mangler du tid til at ansætte nye medarbejdere eller til at håndtere personalesager?

Det tager tid at ansætte nye medarbejdere. Og når dine medarbejdere er ansat, trækker det også ressourcer at tage hånd om personalesager. Her kan en administrativ medarbejder være en god løsning.


Har du brug for en, der kan sætte virksomhedens indkøb og fakturering i system?

Ud over indkøb og faktuering, er det også rart at have en administrativ medarbejde, der kan styre lageret, så det stemmer overens med efterspørgslen fra jeres kunder.

ADMINISTRATIV MEDARBEJDER

Pia er administrativ medarbejder i et mindre el-installationsfirma. Hun tager sig både af kundesupport, lettere økonomi, udarbejdelse af tilbudsmateriale og andre administrative opgaver.

Pia svarer på kundehenvendelser og tager imod kundeordrer, som hun koordinerer med montører. Desuden supporterer hun ejeren med tilbudsskrivning. Hun fakturerer, bogfører og varetager kontakt og dataindberetning til offentlige myndigheder, revisor og bank samt et eksternt HR- og lønbureau.

Pia løfter opgaver, som aflaster teknikere og ledelse og får firmaet til at ”hænge sammen”.

ADMINISTRATIV MEDARBEJDER

INDKØB OG LOGISTIK

Bent er indkøbs- og logistikassistent i et mindre vognmandsfirma. Han har ansvaret for indkøbs-, leje- og vedligeholdelseskontrakter samt det daglige samarbejde med leverandører for både biler, IT/kommunikationsudstyr og kontormaterialer.

Ansvaret omfatter indsamling af ønsker/behov, udarbejdelse af kravspecifikation, indhentning af tilbud, support til forhandling af kontrakt, betaling og kontering.

Desuden koordinerer Bent alle kørsler med kunder og chauffører, ligesom han sørger for import/eksportdokumenter.

INDKØB OG LOGISTIK

KOORDINATOR

Sanne arbejder som sekretær og koordinator i et mindre engrosfirma inden for køkkenudstyr.

Hun er knudepunktet for alle kundehenvendelser og gæster i huset, ligesom hun tager sig af henvendelser på mail, telefon og webshop. Hun booker møder med kunder og leverandører og registrerer henvendelser på sager og medarbejdere.

Sanne er superbruger på webshop, CRM og ERP. Endelig deltager hun i diverse projekter om optimering af kundeoplevelser.

KOORDINATOR

SALG OG MARKETING

Per arbejder som marketingassistent i en mindre ejendomsvirksomhed i vækst. Her laver han markeds- og salgsanalyser.

Per udarbejder kampagner og kataloger samt prislister i samarbejde med webmanager og eksternt bureau. Han er vant til at skrive indhold til forskellige medier, samt optimere hjemmeside og analysere eksponeringen i medierne.

Per følger op på salgstal (KPI) og budget, og supporterer produkt- og salgschefen. Microsoft Office, CRM og forskellige analyse- og survey er nogle af de værktøjer, han bruger.

SALG OG MARKETING

ADMINISTRATIVE PROCESSER

Jane har ansvar for administrativ koordination og HR i et mindre firma, der udvikler software. Hun er superbruger i kundedatabasen, fakturerings- og løn/personalesystemerne.

Inden for HR står Jane for jobopslag, det praktiske med samtaler, ansættelsesaftaler og løn, ajourføring af personalehåndbog og personalejuridisk information. Løn administreres eksternt, og Jane har ansvar for datainput og vejledning til ledelse og medarbejdere.

Hendes øvrige opgaver er support til projektledere, koordinering af indkøb og kundeaftaler samt forsikringer.

ADMINISTRATIVE PROCESSER

KONTAKT VORES JOB- OG KARRIERERÅDGIVERE

FTFa tilbyder sparring og vejledning til virksomheder om bl.a. rekruttering, outplacement og employer branding.

Sidste år matchede vi tæt på 400 dygtige kandidater med vækstvirksomheder i hele Danmark. Og samarbejdet er endda gratis.

Ring til os på tlf. 70 13 13 12 og bed om at snakke med vores job- og karriereteam.

Du kan også sende os en e-mail her