Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

ALT OM JOBSØGNING

Vi giver dig gode råd til jobsøgningen og til jobsamtalen.

Du kan også få Jobmakker til at lave et udkast til din ansøgning for dig på få sekunder. Jobmakker kan også give dig feedback på ansøgninger eller lave en kompetence profil til dig. Læs mere her og prøv Jobmakker.

FORBEREDELSE TIL DIN JOBSAMTALE

Når du forbereder dig til din jobsamtale, kan du med fordel overveje hvilke spørgsmål, du kan blive stillet. Ved at overveje spørgsmålene inden samtalen, kan du forberede de svar, som bedst fremhæver dine kvaliteter og kvalifikationer. Forberedelsen kan skabe en ro, så du under din jobsamtale ikke bliver lige så nervøs, når spørgsmålene kommer.

Når du er til jobsamtale og skal stille spørgsmål, skal du sørge for, at spørgsmålene er informerede spørgsmål. Undersøg virksomheden, den stilling du søger og de arbejdsopgaver, du skal lave. Ved at gøre dit forarbejde kan du stille spørgsmål, som ikke allerede er besvaret. Din undersøgelse vil også kunne give dig større sikkerhed og mere ro.

FTFa´S JOBSØGNINGSMODEL

I FTFa arbejder vi med en model til jobsøgning, der gør det mere effektivt at være jobsøgende. Modellen indeholder de tre elementer: Afklaring, Mål og planlægning & Handling.

Læs mere her
FTFa´S JOBSØGNINGSMODEL

STYRK OG FÅ GAVN AF DIT NETVÆRK

I dit netværk kan der være guld at hente. Viden, sparring og muligvis et job. Mange jobs bliver nemlig besat gennem netværk.

Netværk dig til et job
STYRK OG FÅ GAVN AF DIT NETVÆRK

KONTAKT VORES JOBRÅDGIVERE

Er du ledig kan du altid bruge FTFa's jobrådgivere som sparringspartnere. Vi kender dit fagområde og arbejdsmarked, fordi vi samarbejder med 54 faglige organisationer og 500 virksomheder.

Ring på telefon 7013 1312 eller book møde via Tast Selv.

Book møde via Tast Selv
KONTAKT VORES JOBRÅDGIVERE