Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

DER ER STYR PÅ DIN FTFa LØNSIKRING

I disse uger er vi ved at skrifte leverandør af vores lønsikring. Vi skifter fra MARSH til FIRST. Få svar på dine spørgsmål og læs mere her, hvis du er i tvivl, om alt er som det skal være med din FTFa Lønsikring.

- 23. juni 2023 -

Jeg har fået en mail fra FTFa omkring min lønsikring – hvorfor skal jeg give samtykke?
Hvis du har en FTFa Lønsikring, har du fået en mail fra os, hvor vi beder om dit samtykke til at flytte din lønsikring over til vores nye samarbejdspartner, FIRST. Det beder vi om, fordi vi skifter leverandør fra MARSH til FIRST.

Jeg har fået en mail fra MARSH vedr. ophør af min lønsikring. Hvad betyder det?
Hvis du har givet os dit samtykke til at blive overflyttet, har du også fået en mail fra MARSH, hvor de skriver, at din lønsikring er ophørt. Med den mail mener MARSH, at din FTFa Lønsikring er ophørt hos dem, hvilket sådan set er rigtigt, fordi den i stedet bliver flyttet til FIRST – med samme anciennitet og forsikringsbetingelser.

Er jeg dækket ligeså godt hos FIRST?
I FTFa garanterer vi, at samtlige medlemmer, som har ønsket at beholde deres FTFa Lønsikring med FIRST som samarbejdspartner, beholder deres anciennitet og forsikringsbetingelser.

Jeg har endnu ikke hørt fra FIRST, så jeg er bekymret for om min lønsikring er blevet overflyttet korrekt?
FIRST sender løbende bekræftelsesbreve ud til medlemmerne, som de kommer på plads hos FIRST. Da det er en længere proces, kan det tage et par uger endnu, før du modtager et bekræftelsesbrev. Det gælder også, selvom du allerede har givet dit samtykke til overflytningen. Du er stadig dækket som normalt i den periode, hvor du venter på et bekræftelsesbrev fra FIRST.

Kan jeg beholde min FTFa Lønsikring hos MARSH?
Du kan ikke beholde din FTFa Lønsikring hos MARSH, da FTFa Lønsikring er vores produkt, som vi nu fører videre med FIRST. Så hvis du ikke ønsker at skifte til FIRST, så må du undersøge med MARSH, hvordan du er stillet.

FLERE RELATEREDE NYHEDER OG CASE HISTORIER

Læs mere nyheder om samme emne. Her er et udpluk...