Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FTFa FÅR NY DIREKTØR – KASPER HØJVANG KYED

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan meddele, at FTFa får ny direktør pr. 4. januar 2021. Ud fra et bredt og kompetent ansøgerfelt er valget faldet på Kasper Højvang Kyed, der tiltræder fra en stilling som direktør for Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

- 07. december 2020 - Caspian Christiansen

Kasper Højvang Kyed ansættes på baggrund af et bredt og enigt ansættelsesudvalg med repræsentanter fra både hovedbestyrelsen, ledelsen og medarbejdere i FTFa.

”Kasper Højvang Kyed har både fagligt og personligt gjort et virkelig godt indtryk hos os i FTFa. Med sin indgående erfaring inden for både strategisk ledelse og arbejdsmarkedsområdet er vi sikre på, at han vil bidrage meget velkvalificeret i den fortsatte udvikling af FTFa. Stort tillykke Kasper – vi glæder os til samarbejdet om at sikre, at FTFa både nu og i fremtiden forbliver den bedste a-kasse for både medlemmer, samarbejdsorganisationer og ansatte” siger formand Steen Lund Olsen.

”Jeg glæder mig til at blive en del af FTFa og fortsætte den gode sammenhængende fortælling om, at vi er mere end en a-kasse og har et stærkt medlemsfokus. Vi skal fortsat udvikle os i det dynamiske, politiske og omskifteligt område som arbejdsmarkedet er ” fortæller Kasper Højvang Kyed.

FLERE RELATEREDE NYHEDER OG CASE HISTORIER

Læs mere nyheder om samme emne. Her er et udpluk...