Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FTFa´S LØNSIKRING

Tegn din FTFa lønsikring nu og få den første måned gratis. Du får:

1. En ekstra udbetaling oven i dine dagpenge (i helt op til 12 måneder)

2. Udbetalt op til 90 % af din nuværende løn (op til 40.000 kr. ekstra om måneden)

3. Fleksibel dækning der passer til dit behov 

4. En forsikring du kan trække fra i SKAT

5. Lige nu får du første måned gratis, når du tegner din lønsikring

Beregn og køb din lønsikring her

Bliv ringet op og få et lønsikringstilbud

 

Hvad er lønsikring?

En lønsikring dækker dig økonomisk, hvis du skulle miste dit job. Opfylder du indkomstkravene, kan du gennem lønsikringen få økonomisk støtte ved siden af dine dagpenge og derved supplere op, så din indkomst ligner den, du havde i dit job, mest muligt. Du kan få dækket op til 90 procent af din løn og altså få en større økonomisk sikkerhed.

Hvad koster lønsikring?

Prisen på din lønsikring afhænger af din nuværende indkomst og den månedlige forsikringsydelse, du ønsker. Den afhænger altså af dét, du tjener nu, og dét, du ønsker at indbetale til din lønsikring hver måned. Du kan bruge en lønsikringsberegner til at undersøge, hvilken lønsikring og pris der passer bedst til dig og dine behov. Vi beregner din lønsikring ud fra de oplysninger, du har givet os. Med en lønsikring får du ro i maven og økonomisk tryghed.

Prisen på din lønsikring afhænger af, hvor meget af din løn du vil have, at forsikringen skal dække. Du kan altid vælge et lavere forsikringssum, hvis du ønsker. Du kan for eksempel købe lønsikring fra FTFa, der koster helt ned til 79 kr. om måneden. Find dit lønniveau og se, hvad en lønsikring vil koste for dig, samt hvad du kan få udbetalt under præmier og satser. Læs mere om priser, præmier og satser her.

Dækker lønsikring ved sygdom?

Med FTFa's lønsikring er du ikke kun dækket ved arbejdsløshed, men også i tilfælde af sygdom. Dog afgrænset ved nærmere forsikringsbetingelser. Dette giver en ekstra sikkerhed for dig, da du kan være sikker på at modtage en indkomst, selv hvis du bliver uarbejdsdygtig på grund af sygdom.

Udbetaling af lønsikring

Lønsikringens udbetalinger følger nogle standard udbetalingsperioder. Du kan få et overblik over disse tidsrammer ved at besøge den tilgængelige oversigt.

Det er vigtigt at bemærke, at de første 30 dage udgør en selvrisikoperiode. Det betyder, at hvis du for eksempel melder dig ledig fra den 1. januar, vil tiden fra den 1. januar til den 31. januar udgøre selvrisikoperioden. Da forsikringsydelsen bliver udbetalt bagud, vil ydelsen for perioden fra den 1. februar til den 28. februar blive udbetalt den 1. marts.

Tegn lønsikring hos FTFa

Giv dig selv større økonomisk tryghed, og tegn din lønsikring i dag. Processen er forholdsvis nem. Du skal blot udfylde formularen via ovenstående link, hvorefter du skal acceptere aftalegrundlaget. For at kunne tegne en lønsikring, skal du dog opfylde nogle krav.


Du skal:

  • Være et aktivt medlem af FTFa.
  • Være mellem 18 og 60 år (bemærk, at forsikringen ophører ved udgangen af den måned, hvor du fylder 65 år).
  • Besidde et dansk CPR-nummer og have en fast folkeregisteradresse i Danmark (Gælder ikke Grønland og Færøerne).
    Ikke være i en ledighedsperiode.
  • Ikke have kendskab til forstående ledighed.
  • Have været fastansat som lønmodtager i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne) i mindst seks måneder. I løbet af denne ansættelsesperiode skal du have modtaget løn for mindst 80 timer pr. måned. Det er vigtigt, at du ikke har været ansat som vikar eller i fleksjob i denne periode.
  • Alternativt være selvstændig erhvervsdrivende i Danmark og have virksomheden som din primære beskæftigelse.

Tegn lønsikring

Vi beregner din lønsikring ud fra de oplysninger, du har givet os. Med en lønsikring får du ro i maven og økonomisk tryghed.

Prisen på din lønsikring afhænger af, hvor meget af din løn du vil have, at forsikringen skal dække. Du kan altid vælge en lavere forsikringssum. F.eks. kan du købe lønsikring fra FTFa, der koster helt ned til 79 kr. om måneden. Find dit lønniveau og se, hvad en lønsikring vil koste for dig, samt hvad du kan få udbetalt under præmier og satser.

PRØV VORES LØNSIKRINGSBEREGNER

For at få lønsikring skal du opfylde de krav, som forsikringsbetingelserne stiller. Med FTFa's lønsikring får du mulighed for at sikre dig økonomisk, hvis du mister dit arbejde. Hvis du er ledig og får nyt job på nedsat tid, kan der være mulighed for supplerende lønsikring. Forsikringen dækker også i forbindelse med uarbejdsdygtighed.

Prøv vores lønsikringsberegner forneden. Den hjælper dig med at regne ud, hvor meget du vil få udbetalt med en lønsikring.

Prøv lønsikringsberegneren her

PRØV VORES LØNSIKRINGSBEREGNER

Nej, det kan man ikke. For at kunne benytte vores lønsikring, skal du være medlem af en a-kasse, og i dette tilfælde FTFa. Lønsikring er en ekstra beskyttelse, som supplerer de dagpenge, du får fra din a-kasse, hvis du bliver ledig. Mens a-kassen sikrer dig dagpenge, er det ikke altid nok til at dække din tidligere løn. Derfor kan vores lønsikring hjælpe dig med at bevare en større del af din indkomst, så du kan opretholde din levestandard, mens du søger et nyt job.

En a-kasse er din grundlæggende økonomiske sikkerhed, hvis du mister dit job. Men hvis du ønsker at undgå et stort indkomsttab, kan det være en fordel at supplere med lønsikring. Med lønsikring får du ekstra økonomisk støtte ud over de dagpenge, som din a-kasse udbetaler. Dette er særligt vigtigt, hvis du har en højere indkomst, som du gerne vil sikre i en periode som ledig.

For at få lønsikring skal du først være berettiget til dagpenge fra din a-kasse. Derfor er det nødvendigt at være medlem af en a-kasse, og i dette tilfælde specifikt FTFa, for at kunne benytte lønsikringen. Lønsikring og a-kasse er tæt forbundne, da lønsikringen kun udbetales som et supplement til dine dagpenge, hvis du bliver opsagt.

Sammen giver a-kasse og lønsikring dig en stærkere økonomisk sikkerhed, hvis du står uden arbejde. Denne kombination hjælper dig med at fokusere på at finde dit næste job uden at bekymre dig om store indkomsttab.

Kan min anciennitet overføres?

Hvis du allerede har en tilsvarende forsikring hos et andet forsikringsselskab, kan din tidligere anciennitet blive overført til din FTFa lønsikring. Det betyder, at den 9-måneders kvalifikationsperiode enten bliver reduceret eller helt ophævet. Det er dog vigtigt, at du tegner lønsikringen hos FTFa umiddelbart efter ophøret af din tidligere forsikring.

Din anciennitet vil kun blive overført for den del af forsikringen, der svarer til den tidligere månedlige udbetaling og udbetalingsperiode. Det er dit eget ansvar at anmode om overførsel af din anciennitet, og du skal også selv sørge for at indsende de nødvendige dokumenter, som FTFa måtte kræve.

Bliv medlem af FTFa

Med et medlemskab hos FTFa får du en af de billigste a-kasser på markedet. Vi har et bredt kendskab til brancher, stillinger og fagligheder på arbejdsmarkedet, så vi kan sagtens rådgive dig i din pågældende branche. Det skyldes blandt andet, at vores a-kasse har et langvarigt og tæt samarbejde med hele 54 faglige organisationer.