Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

PLADS TIL SCENER, DESIGN OG FULD MUSIK

Få sparring på dine karriereplaner, dine personlige og faglige kompetencer eller på, hvordan du vinkler dit materiale.

FTFa'S KUNSTTEAM HAR DIN RYG

Når du arbejder i en kunstnerisk og kreativ branche, vil du sandsynligvis have oplevet, at dagpengesystemet ikke helt er skræddersyet til dig, hvis du fx er projektansat, freelancer eller har selvstændig virksomhed. Derfor har FTFa, som den eneste a-kasse, en afdeling, som er dedikeret 100 procent til at rådgive dig, der arbejder som f.eks. musiker, skuespiller eller inden for film-, tv- og spilbranchen.

Kunstteamet består af dedikeret jobrådgivere og et forsikringsteam, som alle har erfaring eller viden om de kreative brancher og brænder for at hjælpe dig videre. Vi er dygtige til at navigere i den lovgivning, som vedrører dagpenge, og vi sørger for, at du er tryg i dagpengesystemet.

I FTFa har vi en afdeling for musikere, skuespillere og andre kunstnere og kreative. Vi kender arbejdsmarkedet og de ansættelsesforhold, mange oftest er ansat på. Ligesom vi har styr på dagpengereglerne – også når arbejdstimer er skæve og periodevise. Derfor kan vi tilbyde dig målrettet rådgivning og sparring med udgangspunkt i netop din situation, din branche og dit arbejdsområde.

Jobrådgiverne er din primære kontakt ved de obligatoriske samtaler, og det er jobrådgiverne, der kan hjælpe dig med din jobsøgning, kan bistå med frivillige samtaler og meget andet. Forsikringsteamet kan svare dig på alle dine spørgsmål om dagpenge. Det vil sige honorarbetalinger, udfyldelse af dagpengekortet, optjening af ret til dagpenge etc.

Vi står klar, når du er klar.

Ring på tlf. 7013 1312 eller book samtaler og møder her (Tast selv)

HVAD KAN DU SOM KUNSTNER BRUGE FTFa TIL?

Når du f.eks. arbejder på korte kontrakter, har freelanceopgaver eller har selvstændig bibeskæftigelse, er det vigtigt, at vi tager udgangspunkt i netop din specifikke situation, hvis du har en periode, hvor du er ledig. Derfor tilbyder Kunstteamet skræddersyet jobrådgivning, der tager udgangspunkt i dit arbejdsliv.

DU KAN F.EKS. FÅ SPARRING OG RÅDGIVNING PÅ:

  • Dine faglige og personlige kompetencer
  • Dine karriereplaner og muligheder inden for eller uden for din branche
  • Dit næste skridt – måske er du i tvivl, om du skal fortsætte inden for din branche eller skifte spor?
  • Hvordan du vinkler dit materiale, så din ansøgning, cv og LinkedIn-profil bliver skarpe, målrettede og læseværdige. Du kan finde eksempler på forskellige cv'er og ansøgninger her.

 

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning og sparring, så står vi klar ved telefonerne mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 9:00-15:00 samt torsdage kl. 9:00-18:00.

Tlf. 70 13 13 12

BLIV MEDLEM AF FTFa

Med et medlemskab hos os får du en af de billigste a kasser på markedet, og et bredt kendskab til brancher, stillinger og fagligheder på arbejdsmarkedet. Det skyldes bl.a. at vores a kasse har et langvarigt og tæt samarbejde med hele 54 faglige organisationer.

Læs mere om medlemskab, priser og satser her