Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

VELKOMMEN TIL SPARRINGSRUMMET

Rummet, hvor vi vejleder og sparrer med dig online tirsdage kl. 9.00-11.00. Her er der plads til dine spørgsmål om jobsøgning og karriere. Du kan derfor tilgå rummet lige hvorfra, du har lyst.

I Sparringsrummet får du sparring på dine aktuelle spørgsmål om jobsøgning, karriere og din jobsøgningssituation lige nu.

GÅ DIREKTE TIL SPARRINGSRUMMET

HVEM MØDER JEG I SPARRINGSRUMMET?

I sparringsrummet møder du to erfarne job- og karriererådgivere fra FTFa. Det kan f.eks. være Anni og Henrik, som du ser på billederne til venstre. Du møder også ligesindede, som måske sidder med de samme udfordringer som dig. I kommer til at dele erfaringer og give input til hinanden.

Sparringsrummet kræver ingen tilmelding eller forberedelse. I åbningstiden hopper du blot ind og ud af ”rummet”, som det passer dig.

 

SÅDAN GØR DU

Du skal ikke tilmelde dig, men blot benytte dig af dette link i Sparringsrummets åbningstid tirsdage kl. 9.00-11.00.

Hvis du allerede har Zoom installeret og gerne vil starte mødet derinde fra, skal du bruge disse informationer:
Meeting id: 843 6130 3896
Passcode: 917180


Du skal bruge en PC/Mac eller tablet med mikrofon, højtaler og kamera, så vi kan se og høre hinanden.

Vi glæder os til at se dig i Sparringsrummet.

SÅDAN GØR DU

HØR ANNI FORTÆLLE OM SPARRINGSRUMMET

FTFa's job- og karriererådgiver, Anni, fortæller i denne video om Sparringsrummet, og hvorfor det er relevant for dig, uanset hvor du står i din jobsøgningssituation. Her kan du stille spørgsmål om jobsøgning, udveksle erfaringer med andre jobsøgende eller være med på en lytter - uden på forhånd at have booket en tid. 

HØR ANNI FORTÆLLE OM SPARRINGSRUMMET