Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

BRUG FTFa'S SOCIALRÅDGIVER

Har du problemer der påvirker din evne til at arbejde, så kontakt FTFa’s socialrådgiver.

Nogle gange kan dit arbejdsliv tage en drejning, som du ikke selv er herre over. Det kan f.eks. være, du eller en af dine pårørende bliver syg, og at det har betydning for din evne til at arbejde.

Når du er medlem af FTFa, har du mulighed til gratis rådgivning af vores socialrådgiver. Vi har først og fremmest fokus på problemstillinger, der har betydning for din evne til at arbejde. Det kan f.eks. være:

  • Arbejdsplads- og arbejdsmarkedsfastholdelse, hvis dit helbred skranter
  • Sygedagpenge, fleksjob og førtidspension
  • Spørgsmål der ligger mellem den sociale lovgivning og arbejdsløshedslovgivningen

KONTAKT FTFa'S SOCIALRÅDGIVER

Ring på 7013 1312 eller send en besked via din mailboks Tast Selv

Send en besked via din Tast selv mailboks

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Når vi taler med dig, vil vi hjælpe dig med dine rettigheder og give dig en større forståelse for sammenhængen mellem a-kassesystemet og de kommunale regler.

Vores håb er, at du bliver bedre til at manøvrere i og mellem systemerne, og bliver bedre rustet til at træffe de rigtige beslutninger. Sparringen foregår som udgangspunkt over telefonen. FTFa deltager ikke som bisidder.

Er du tillidsrepræsentant eller sekretariatsmedarbejder i en af FTFa’s medlemsorganisationer, har du også mulighed for sparring. Kontakt Organisationssekretariatet for nærmere info på organisation@ftfa.dk eller på telefon 8938 3948.

SE MERE OM FTFa'S SOCIALRÅDGIVNING

Se FTFa’s socialrådgiver, Denise, fortælle om, hvad hun kan gøre for dig.