SPARRING FOR DIG SOM KUNSTNER

Er du kunstner, selvstændig eller arbejder du i en kreativ branche? Så brug FTFa til at få overblik over dine muligheder. Kontakt endelig vores kunstteam for at lave en aftale.

I FTFa ved vi godt, at arbejdsmarkedet ofte fungerer anderledes, når du arbejder i en kunstnerisk og kreativ branche.

Derfor har vi en specialafdeling, som rådgiver og hjælper dig, der arbejder med selvstændig virksomhed og som freelancere inden for de kreative fag, videre i dit arbejdsliv.

Det betyder, at du får rådgivning, der tager udgangspunkt i netop din situation, dit fag og dit arbejdsområde. For eksempel kan vi give dig svar på, hvornår du som kunstner bliver betragtet som selvstændig i a-kassesammenhæng. Det og mange andre spørgsmål kan du også finde svar på vores Find svar sider.

RÅDGIVNING ER INGEN KUNST I FTFa

RÅDGIVNING ER INGEN KUNST I FTFa

I FTFa har vi en særligt afdeling for dig, der arbejder inden for det kunstneriske område. Jobrådgiverne har stor viden og erfaring med a-kassereglerne og i at rådgive om de ansættelsesforhold, der gør sig gældende på de kunstneriske områder. 

Book samtale i Tast selv

Har du brug for personlig rådgivning i forbindelse med din jobsøgning som kunstner, eller har du spørgsmål til ydelser og regler, så er du altid velkommen til at kontakte Kunstafdelingen i FTFa. Du kan enten få et telefonisk møde eller et fysisk møde med en af vores rådgivere.

Kontakt

Du får fat i os på telefon 70 13 13 12, ved at logge dig ind på vores tast-selv eller på vores chat.

BRUG DIT NETVÆRK

BRUG DIT NETVÆRK

For skuespillerne Meike Bahnsen og Jacob Weble er netværk vejen til næste job.

LÆS DERES ERFARINGER
top

Afspiller nu: