VI GIVER DIG KARRIERERÅDGIVNING

FTFa’s job- og karriereteam er specialister. Vi hjælper dig med at sætte fokus på:

  • Det du kan
  • Den du er
  • Det du vil

I processen bliver du klogere på, hvor din karriere går hen, uanset hvad dit udgangspunkt er, og uanset om du ledig eller har et job, du vil videre fra.

Du får overblik over de kompetencer, du vil bringe i spil i dit næste job. Du får indsigt i dine muligheder, og du får grundig vejledning i, hvordan du skruer et målrettet cv og en blændende ansøgning sammen.

KONTAKT VORES REKRUTTERING OG KARRIERETEAM

Hvis du er i job, kan du bruge FTFa's Rekruttering & Karriereteam som sparringspartner. Vi kender dit fagområde og arbejdsmarked, fordi vi samarbejder med 58 faglige organisationer og 500 virksomheder.

Ring på telefon 70 13 13 12 eller book en samtale på Tast Selv.

BOOK KARRIERECOAHING

AFKLAR DINE KOMPETENCER OG SKRIV MÅLRETTET

 

I vores karriererådgivning og coaching lægger vi stor vægt på kompetenceafklaring. Det er nemlig vores erfaring, at mange har svært ved at sætte ord på deres kompetencer, styrker og ressourcer. Specielt, hvordan de kan bruges i en ny sammenhæng enten i din nuværende branche eller i en anden.

Vi tager udgangspunkt i vores Jobsøgningsmodel og over 40 års erfaring med at få vores medlemmer videre i deres arbejdsliv. Modellen er ligeså enkel, som den er effektiv og består af tre elementer: Afklaring, mål & planlægning og handling

FTFa'S JOBSØGNINGSMODEL

I FTFa arbejder vi med en model til jobsøgning, der gør det mere effektivt at være jobsøgende. Modellen indeholder de tre elementer: Afklaring, Mål og planlægning & Handling.

 

jobmodel-handling-lyseblaa.png (2)

 
LÆS MERE HER

Arbejdsliv er forskellige. Nogle bygger på mange år i samme stilling eller samme virksomhed. Andre på en variation af funktioner og brancher.

I danmark skifter næsten 800.000 job hvert år. Vi er dermed det folkefærd i europa, som oftest skifter job.

top

Afspiller nu: