PERSONLIG RÅDGIVNING

PERSONLIG RÅDGIVNING

Uanset om du er ledig eller har job kan du have brug for sparring omkring dit arbejdsliv. Den er vi klar til at give dig. Du er velkommen til at booke en samtale med en af vores professionelle rådgivere.

SPARRING PÅ JOBSØGNING

Er du kørt fast med dine ansøgninger? Trænger du til at se dine kompetencer på en ny måde? Eller har du brug for gode råd til jobsamtalen? Så tøv ikke med at booke en samtale med en af vores jobrådgivere. Sammen kan vi afklare dine kompetencer, lægge en jobsøgningsstrategi og sparre på dit cv, ansøgning og jobsamtalen.

Læs mere her
SPARRING FOR KUNSTNERE

SPARRING FOR KUNSTNERE

Har du brug for sparring på din jobsøgning som kunstner? Har du brug for tips til dit cv eller brug for input til at se nye muligheder? Det kan også være, at du har spørgsmål til ydelser og a-kasse regler. Så tøv ikke med at booke en samtale med vores kunstnerteam, der har helt særlig indsigt i de vilkår, som mange kunstnere arbejder under.

Læs mere her
KARRIERERÅDGIVNING

KARRIERERÅDGIVNING

Står du lidt i stampe i dit job? Eller overvejer du dit næste skridt i dit arbejdsliv eller måske at skifte branche? Så kan det være en god idé at få sparring hos vores job- og karriereteam, der er specialister i at afklare kompetencer og se muligheder, som du måske ikke selv har tænkt på.

Karriererådgivning
SOCIALRÅDGIVNING

SOCIALRÅDGIVNING

Du er velkommen til at tale med vores socialrådgiver, hvis du har brug for sparring om problemstillinger, der har betydning for din evne til at arbejde. Blandt andet om arbejdsplads- og arbejdsmarkedsfastholdelse, sygedagpenge, revalidering, fleksjob og førtidspension.

Læs mere
top

Afspiller nu: