”KOMBINATIONEN AF NETVÆRK OG MOTIVATION ER FANTASTISK”

Karina Kjeldstrøm er kommet i FTFa’s løbeklub siden 2016. De første gange var hun ledig. I dag har hun job og kommer stadig i løbeklubben, så tit hun kan. 

”Kombinationen af netværk og motivation er fantastisk. Ud over at være social har løbeklubben også et mål – nemlig DHL Stafetten. Da jeg var ledig, fik jeg gejst og blev motiveret af at tale med folk fra arbejdsmarkedet, ligesom oplæggene gav mig en følelse af at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker i arbejdslivet og i andre brancher,” fortæller Karina og fortsætter: 

”I dag kommer jeg i løbeklubben for motivationen og motionens skyld. Og så prøver jeg at bidrage med god energi, der kan motivere andre.”

I AUGUST FÅR DU INSPIRATION TIL:

Iværksætterens værktøjskasse
Lær hvordan du finder dit formål og opnår resultater, som er vigtige for dig. Med afsæt i Jasper Steinhausens egen rejse som iværksætter hos Ouroboros AS, fortæller han om betydningen af at kende sit formål, hvad enten du vil skabe resultater som ansat eller som iværksætter. Jasper deler ud af online værktøjer.
Tid og sted: 7. august, Snorresgade 15, København S.

Sådan bliver du vurderet som jobansøger
Få insiderviden om, hvilke værktøjer den danske rekrutteringsbranche bruger, når de udvælger ansøgere til jobs. Hvordan bliver din ansøgning og dit cv analyseret? Hvad er en personlighedstest? Chefkonsulent i Mercuri Urval Danny Bukh Almstrup svarer på spørgsmål om branchens metoder.
Tid og sted: 14. august, Snorresgade 15, København S.

Sådan ændrer du dine vaner
Hvorfor er det så svært at ændre sine vaner? Hvorfor er det, at andre mennesker ser ud til at gøre tåbelige ting? Der er meget, der kan være udfordrende for os i hverdagen – stort som småt. Fx at spise sundere, slukke vækkeuret og dele viden i en organisation. Kom og hør adfærdsekspert Morten Münster fortælle, hvorfor vi handler som vi gør, og hvordan vi kan ændre det. Morten Münster er grundlægger af The Nudging Company.
Tid og sted: 21. august, Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18

DHL-Staffetten
Vi deltager i DHL-stafeten i Fælledparken i København. FTFa sørger for telt og forplejning til en hyggelig aften. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.
Tid og sted: 28. august, Fælledparken, København

Lige meget hvilken tirsdag du kommer, er der rig mulighed for at skabe netværk, få tips til din jobsøgning og få inspiration til dit arbejdsliv. Vores karrierecoaches står klar med sparring til din jobsøgning og karriereudvikling - uanset om du er ledig, i job eller studerende.

Løber eller går du med efter oplægget kan du vælge mellem 3 eller 5 km i selskab med andre medlemmer og FTFa’s løbecoaches. Alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller maratonløber. Vi starter løbe- og gåturene fra Snorresgade 15. Det er gratis, og du bestemmer selv, hvilke tirsdage du vil løbe med.

Husk at tilmelde dig dagene, hvor kendte oplægsholdere kommer forbi. De øvrige tirsdage møder du bare op. Til alle oplæg, er du velkommen til at tage en ven med under armen. Også selvom vedkommende ikke er medlem af FTFa.

TILMELD DIG HER

Vær opmærksom på, at nogle arrangementer holdes i Kulturhuset Islands Brygge, mens andre er hos FTFa på Snorresgade 15 i København. 

Vi glæder os til at se dig!

TRÆNINGSPROGRAMMER

 • TRÆNINGSPROGRAMMER

  KOM I GANG MED AT LØBE

  Løbeprogrammet er for dig, der gerne vil kunne løbe 20 minutter uden pause.

  Hent det her (pdf)

 • TRÆNINGSPROGRAMMER

  LØB 30 KM OM UGEN

  Løbeprogrammet er for dig, der gerne vil kunne løbe 10 km uden pause.

  Hent det her (pdf)

 • KOM I GANG MED AT LØBE

  Løbeprogrammet er for dig, der gerne vil kunne løbe 20 minutter uden pause.

  Hent det her (pdf)

 • LØB 30 KM OM UGEN

  Løbeprogrammet er for dig, der gerne vil kunne løbe 10 km uden pause.

  Hent det her (pdf)

top

Afspiller nu: