LØB DIG TIL ET SPÆNDENDE ARBEJDSLIV

LØB DIG TIL ET SPÆNDENDE ARBEJDSLIV

FRA DEN 3. APRIL MØDES VI HVER TIRSDAG

Hver tirsdag kl. 16.30 får du inspirerende oplæg. Efter hvert oplæg kl. 17.30 løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled. Alle oplæg er gratis, og du er velkommen til at tage en ven med under armen. Også selvom vedkommende ikke er medlem af FTFa.

Se program for foråret (april-maj) her

Se program for sommeren (juni-august) her


I april får du inspiration til:

 • Få gejst og motivation
  Mød Torbjørn Sindballe, der er tidligere professionel triatlet og har været på podiet i den legendariske Hawaii Ironman. I dag arbejder han med talent- og lederudvikling hos Deloitte. Med udgangspunkt i præstationspsykologi fortæller han dig om, hvordan du kan skabe de rigtige rammer til at realisere dit personlige potentiale. Tilmeld dig her
  Tid og sted: 3. april, Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18
 • Personlig branding
  Når du går til jobsamtale møder din historie virksomhedens historie. De to skal passe sammen. Torben Andreasen, der er HR Director hos Carlsberg Group, lærer dig, hvordan du fokuserer på dine egne selling points, så du matcher det behov, som virksomheden har.
  Tid og sted: 10. april, Snorresgade 15, København S.

 • Skab dit eget job
  Kom og få konkrete værktøjer til, hvordan du skaber dit eget job. Lars Helth er i dag Director International Accounts hos Duni AB. Men i 2008 oplevede han at miste sit job. Vejen til et nyt arbejde blev en rejse med mange kaffemøder samtidig med at skulle se sig selv på en ny måde for til sidst at skabe sit eget job i en tid, hvor jobbet ikke var der.
  Tid og sted: 17. april, Snorresgade 15, København S.
 • Robotics på arbejdet
  Tror du, at dit job en dag bliver automatiseret? Automatisering sker på tværs af brancher. Forsikringsbranchen er en af dem, der oplever det. Keld Vishart Gryholm, der er HR direktør hos GF Forsikring, giver eksempler på, hvordan det allerede i dag påvirker kompetencer og mennesker i GF Forsikring. 
  Tid og sted: 24. april, Snorresgade 15, København S.

Lige meget hvilken tirsdag du kommer, er der rig mulighed for at skabe netværk, få tips til din jobsøgning og få inspiration til dit arbejdsliv. Vores karrierecoaches står klar med sparring til din jobsøgning og karriereudvikling - uanset om du er ledig, i job eller studerende.

Løber eller går du med efter oplægget kan du vælge mellem 3 eller 5 km i selskab med andre medlemmer og FTFa’s løbecoaches. Alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller maratonløber.

Det er gratis, og du bestemmer selv, hvilke tirsdage du vil løbe med.

Husk at tilmelde dig dagene, hvor kendte oplægsholdere kommer forbi. De øvrige tirsdage møder du bare op. Til alle oplæg, er du velkommen til at tage en ven med under armen. Også selvom vedkommende ikke er medlem af FTFa.

TILMELD DIG HER

Vær opmærksom på, at nogle arrangementer holdes i Kulturhuset Islands Brygge, mens andre er hos FTFa på Snorresgade 15 i København.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

 

 

top