LØB DIG TIL ET SPÆNDENDE ARBEJDSLIV

LØB DIG TIL ET SPÆNDENDE ARBEJDSLIV

VI MØDES HVER TIRSDAG

Hver tirsdag kl. 16.30 får du inspirerende oplæg. Efter hvert oplæg kl. 17.30 løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled. Alle oplæg er gratis, og du er velkommen til at tage en ven med under armen. Også selvom vedkommende ikke er medlem af FTFa.

Se programmet nedenfor.

I APRIL FÅR DU INSPIRATION TIL

Sund og aktiv livsstil

Med udgangspunkt i sine personlige og professionelle erfaringer vil lægen Charlotte Bøving på en sjov og underholdende måde give os vise ord med på vejen mod en sundere og mere aktiv livsstil. Charlotte Bøving er kendt fra programmet ”Lægen flytter ind” på DR2.

Tid og sted: 23. april, Snorresgade 15, København S. Tilmeld dig oplægget her

Hvad betyder den teknologiske udvikling for dig?

I løbet af fem år overtog robotter 100 menneskers arbejde i Lån & Spar Bank. Ingen er blevet fyret, men mange har fået ændret sit jobindhold. Mød HR- & Kommunikationsdirektør i Lån & Spar Bank Keld Thornæs, der inspirerer til at se fordele ved automatisering og fortæller, hvilke krav det stiller til den enkelte medarbejder.

Tid og sted: 30. april, Snorresgade 15, København S.

Download forårsprogrammet her

I MAJ FÅR DU INSPIRATION TIL

Fremtidens arbejdsmarked

Du kan prøve dig selv af, supplere din hovedindtægt og få dit speciale bedre i spil i dit arbejdsliv med vikariater og et samarbejde med vikarbureau. Har du erfaring inden for det pædagogiske område, eller er du socialrådgiver, er arrangementet en ekstra god mulighed for at skabe nye netværk. Mød direktør Morten Berg og konsulent Anita Grøn fra pædagogisk Vikarbureau og Kavaleriet.

Tid og sted: 7. maj, Snorresgade 15, København S.

Din karriere – fra æstetiker til etiker

Motiveres du ikke længere af det samme som tidligere? Betyder din titel fx ikke lige så meget længere som det sociale på arbejdspladsen? Rune Nørgaard kommer og introducerer os for måder at tænke på og viser, hvordan vi kan holde os motivations-fit gennem hele arbejdslivet. Rune Nørgaard er tidligere HR-direktør hos Microsoft og Codan og er i dag stifter af konsulenthuset Nordic Transition.

Tid og sted: 14. maj, Snorresgade 15, København S.

Sådan får du flere penge til dig selv

Hvorfor køber vi bilen og kjolen, før vi tænker? Og hvorfor tænker vi så længe, før vi sparer op til vores pension eller tjekker vores forsikring? På en humoristisk måde fortæller Karsten Engmann, hvordan hjernen driller os i beslutninger om penge. Men han giver os også opskriften på, hvordan vi undgår de værste fælder. Karsten er kendt som økonomisk ekspert på DR og TV2, og så er han stifter af Pengeministeriet.

Tid og sted: 21. maj, Snorresgade 15, København S. Tilmeld dig oplægget her

Fra iværksætter til storspiller

Kom og lær om en ung virksomhed i ejendomsbranchen, der har sat sit aftryk, og lær hvordan du sætter det rigtige hold. Du bliver inspireret til at se dine egne muligheder på et jobmarked i forandring – ejendomsbranchen er nemlig i vækst og har stort personalebehov. Adm. direktør i Cobblestone A/S Rasmus Juul-Nyholm kommer og fortæller.

Tid og sted: 28. maj, Snorresgade 15, København S.

Download forårsprogrammet her

I JUNI FÅR DU INSPIRATION TIL

Skriver man stadig ansøgninger?

Hvad har sociale medier og digitalisering gjort ved den gode gamle ansøgning? Rekrutteringsdirektør i Jobindex Thomas Dahlgaard kommer og fortæller om virksomhedernes og jobsøgernes adfærd, som han oplever den fra Danmarks største rekrutteringsbureau. Kom og få indsigt i tendenser og fakta om jobmarkedet – både som jobsøger og ansættende virksomheder.

Tid og sted: 4. juni, Snorresgade 15, København S.

Motivation og arbejdsglæde

Motivation og arbejdsglæde handler om hvilken indstilling, du møder livet med. Du har kontrollen, men det kræver, at du vælger at tage den. Er du klar til at tænke anderledes og få mere energi og glæde i din hverdag? Så kom og hør Nicolai Moltke-Leths spændende foredrag. Nicolai er tidligere jægersoldat og uddannet sociolog.

Tid og sted: 11. juni, Snorresgade 15, København S. Tilmeld dig oplægget her

Den sjove vej til gode resultater

Bliver du forpustet af den evige jagt efter resultater? Nu har du chancen for at blive klogere på samarbejde som vejen til succes. Trine Lykke Rebner, Senior HR-konsulent i NCC, kommer og fortæller, hvordan de i NCC med fokus på samarbejde og vidensdeling får tillid til hinanden, lærer nyt og udfordrer hinanden. Når vi deler viden, bliver det ikke kun sjovere at gå på arbejde, det skaber også bedre resultater.

Tid og sted: 18. juni, Snorresgade 15, København S.

Gør din drøm til virkelighed

Er det tid til at handle på din gode idé? Kom og få inspiration af den succesfulde iværksætter Matias Bøgvad, uanset om du er fastansat, freelance, ledig eller selvstændig. Matias’ pointe er, at dit mindset betyder alt for at lykkes. Matias Bøgvad kan som 22-årig skrive både Too Good To Go og senest app’en CVhelpr på sit CV.

Tid og sted: 25. juni, Snorresgade 15, København S.

Download sommerprogrammet for juni-juli her

I JULI FÅR DU INSPIRATION TIL

Brug dine styrker rigtigt

Vidste du, at alle mennesker har 24 grundstyrker? Spørgsmålet er, hvordan du bruger dine. Glæd dig til at blive fortrolig med de 24 grundstyrker og få konkrete værktøjer og øvelser til at tænke dine styrker mere naturligt ind i din hverdag – hvad enten du leder efter nyt job, eller bare en mindre justering dér hvor du er. På dagen møder du karrierecoach Gitte Lønstrup. Tag denne test inden oplægget og vær med, når vi tager os god tid til at se på, hvordan du kan bruge resultatet til at skabe synergi på flere planer.   

Tid og sted: 2. juli, Snorresgade 15, København S.

OBS: 9. juli + 16. juli + 23. juli holder løbeklubben sommerferie.

LinkedIn – dit digitale visitkort

Personlig branding er for alle, og LinkedIn giver en helt unik mulighed for at brande dig selv og dine kompetencer. Ligesom du kan finde nye kontakter, dele viden og researche. Kom og lær hvad der skal til for at fremstå professionel, når folk besøger din profil. På dagen møder du karrierecoach Anni Kjeldahl.

Tid og sted: 30. juli, Snorresgade 15, København S.

Download sommerprogrammet for juni-juli her

I AUGUST FÅR DU INSPIRATION TIL

Skab dit eget job

Få konkrete værktøjer til, hvordan du skaber dit eget job. Lars Helth er Nordic Sales Manager hos DUNI AB. Men i 2008 oplevede han at miste sit job. Vejen til et nyt arbejde blev en rejse med mange kaffemøder samtidig med at skulle se sig selv på en ny måde for til sidst at skabe sit eget job i en tid, hvor jobbet ikke var der.

Tid og sted: 6. august, Snorresgade 15, København S.

Tendenser på arbejdsmarkedet for dimittender

Dansk Industri har undersøgt virksomhedernes erfaringer med at ansætte dimittender, og hvilke barrierer de nyuddannede møder i deres første møde med arbejdsmarkedet. Er det uvidenhed, mismatch eller for mange dimittender, der fører til dimittendledighed? Kom, lyt og udfordr Dansk Industris bud på årsager og løsningsforslag. Du møder konsulent i afdelingen for arbejdsmarkedspolitik Rikke Sonne.

Tid og sted: 13. august, Snorresgade 15, København S.

Hvordan tænker en international caster?

Kom og mød Rie Hedegaard, der siden 1984 har været Casting Director. Hun fortæller om, hvordan hun har holdt sin karriere kørende som freelancer i mere end 30 år – og hvad det kræver. Rie Hedegaards seneste produktioner tæller bl.a. DR serierne Bedrag og Herrens Veje sæson 1 & 2. I foråret 2019 caster Rie til den første danskproducerede HBO Nordic serie.

Tid og sted: 20. august, Snorresgade 15, København S. Tilmeld dig oplægget her

DHL-Stafetten

Vi afslutter løbesæsonen til DHL-Stafetten, hvor FTFa sørger for telt og lækker mad og drikke, så vi kan nyde en hyggelig aften. Du kan enten løbe eller gå med i stafetten. Tid og sted: 27. august, Fælledparken i København. Tilmeld dig DHL-Stafetten her

Download sommerprogrammet for august her

Lige meget hvilken tirsdag du kommer, er der rig mulighed for at skabe netværk, få tips til din jobsøgning og få inspiration til dit arbejdsliv. Vores karrierecoaches står klar med sparring til din jobsøgning og karriereudvikling - uanset om du er ledig, i job eller studerende.

Løber eller går du med efter oplægget kan du vælge mellem 3 eller 5 km i selskab med andre medlemmer og FTFa’s løbecoaches. Alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller maratonløber. Vi starter løbe- og gåturene fra Snorresgade 15. Det er gratis, og du bestemmer selv, hvilke tirsdage du vil løbe med.

Husk at tilmelde dig dagene, hvor kendte oplægsholdere kommer forbi. De øvrige tirsdage møder du bare op. Til alle oplæg, er du velkommen til at tage en ven med under armen. Også selvom vedkommende ikke er medlem af FTFa.

TILMELD DIG HER

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

Vores løbe- og karrierecoaches løber med hver tirsdag.

”KOMBINATIONEN AF NETVÆRK OG MOTIVATION ER FANTASTISK”

Karina Kjeldstrøm er kommet i FTFa’s løbeklub siden 2016. De første gange var hun ledig. I dag har hun job og kommer stadig i løbeklubben, så tit hun kan. 

”Kombinationen af netværk og motivation er fantastisk. Ud over at være social har løbeklubben også et mål – nemlig DHL Stafetten. Da jeg var ledig, fik jeg gejst og blev motiveret af at tale med folk fra arbejdsmarkedet, ligesom oplæggene gav mig en følelse af at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker i arbejdslivet og i andre brancher,” fortæller Karina og fortsætter: 

”I dag kommer jeg i løbeklubben for motivationen og motionens skyld. Og så prøver jeg at bidrage med god energi, der kan motivere andre.”

TRÆNINGSPROGRAMMER

 • TRÆNINGSPROGRAMMER

  KOM I GANG MED AT LØBE

  Løbeprogrammet er for dig, der gerne vil kunne løbe 20 minutter uden pause.

  Hent det her (pdf)

 • TRÆNINGSPROGRAMMER

  LØB 10 KM UDEN PAUSE

  Løbeprogrammet er for dig, der gerne vil kunne løbe 10 km uden pause.

  Hent det her (pdf)

top

Afspiller nu: