LØB DIG TIL ET SPÆNDENDE ARBEJDSLIV

LØB DIG TIL ET SPÆNDENDE ARBEJDSLIV

FRA DEN 3. APRIL MØDES VI HVER TIRSDAG

Hver tirsdag kl. 16.30 får du inspirerende oplæg. Efter hvert oplæg kl. 17.30 løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled. Alle oplæg er gratis, og du er velkommen til at tage en ven med under armen. Også selvom vedkommende ikke er medlem af FTFa.

Se program for foråret (april-maj) her

Se program for sommeren (juni-august) her


I maj får du inspiration til:

 • Afliv sundhedsmyter
  Umahro Cadogan er ernæringsekspert på TV2-programmet “Kan man spise sig rask?”. Han er eminent til at gøre sundhed og ernæ- ring forståeligt, inspirerende, sjovt og konkret. Kom og få opskriften på, hvordan du får en sund livsstil, der giver dig energi med det samme. Samtidig afliver han et par sundhedsmyter, så du lærer, hvad du ikke skal spilde tid på. Tilmeld dig her
  Tid og sted: 8. maj, Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18
 • Find din indre handlekraft
  Susanne Nielsen, der er tidligere verdensmester i triathlon og i dag arbejder som triathloncoach, giver dig inspiration til, hvordan du finder din motivation, sætter personlige attraktive mål og får tænkt over, hvad der nogle gange holder dig tilbage for at gøre mere af det, du er bedst til.
  Tid og sted: 15. maj, Snorresgade 15, København S.

 • Byggeriets rolle i en global verden
  Udviklingen i verdensbefolkningen, adgang til råstoffer, klimaet, økonomisk vækst og digitalisering sætter rammen om erhvervslivet herhjemme. Hvordan håndterer virksomheder den udfordring? Og hvad betyder det for dig som medarbejder? Det vil Lene Espersen, direktør i Danske arkitektvirksomheder, give sit bud på. Tilmeld dig her
  Tid og sted: 22. maj, Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18
 • Trends i jobsøgningen
  Personalechef i DAB Pia Werther Jeppesen fortæller om nye trends inden for jobsøgning, og hvordan det er et ”fuldtidsjob” at være jobsøgende. Hun giver gode råd til, hvordan du tænker ud af boksen og bryder grænser.
  Tid og sted: 29. maj, Snorresgade 15, København S.

Lige meget hvilken tirsdag du kommer, er der rig mulighed for at skabe netværk, få tips til din jobsøgning og få inspiration til dit arbejdsliv. Vores karrierecoaches står klar med sparring til din jobsøgning og karriereudvikling - uanset om du er ledig, i job eller studerende.

Løber eller går du med efter oplægget kan du vælge mellem 3 eller 5 km i selskab med andre medlemmer og FTFa’s løbecoaches. Alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller maratonløber. Vi starter løbe- og gåturene fra Snorresgade 15.

Det er gratis, og du bestemmer selv, hvilke tirsdage du vil løbe med.

Husk at tilmelde dig dagene, hvor kendte oplægsholdere kommer forbi. De øvrige tirsdage møder du bare op. Til alle oplæg, er du velkommen til at tage en ven med under armen. Også selvom vedkommende ikke er medlem af FTFa.

TILMELD DIG HER

Vær opmærksom på, at nogle arrangementer holdes i Kulturhuset Islands Brygge, mens andre er hos FTFa på Snorresgade 15 i København.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

 

 

top