Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FRA DRØM TIL SELVSTÆNDIG

Går du med drømme om at blive selvstændig, eller er du allerede selvstændig, freelancer eller iværksætter?

Vi har samlet forskellige møder til dig, der går med drømme om at blive selvstændige, eller dig der allerede har et CVR-nummer og har etableret din virksomhed.

Se mere om vores tilbud forneden og tryk på ikonerne for at læse mere om de forskellige møder.

UNIKT SAMARBEJDE MELLEM IVÆRKSÆTTERDANMARK OG FTFa:

Iværksætterdanmark tilbyder skræddersyede workshopforløb indenfor langt de fleste kompetencesæt og temaer, der har noget med opstart, drift og udvikling af iværksættervirksomheder at gøre. 

HØR MADS FORTÆLLE OM VORES TILBUD

Hør jobrådgivningschef fra Selvstændige & Kunst, Mads Tjalve, fortælle om vores tilbud til selvstændige, og hvorfor det er relevant for netop dig. Vores tilbud henvender sig til dig, der endnu ikke har et CVR-nummer, men måske bare har fået den gode ide. Eller til dig, der har et CVR-nummer og er gået i gang med at etablere din virksomhed. 

HØR MADS FORTÆLLE OM VORES TILBUD

SE, HVAD VORES MEDLEMMER SIGER OM VORES TILBUD TIL SELVSTÆNDIGE

Hvad end du er i ide-, opstarts- eller udviklingsfasen, så har vi et tilbud, der passer til dig. Hør, hvad vores medlemmer fortæller om deres oplevelser her:

BENYT ET AF VORES TILBUD

Du kan booke FTFa's egne møder via vores Tast Selv selvbetjening. Gå ind under møder og book det møde, du ønsker at deltage i.

Vores rådgivere i Selvstændige & Kunst står klar til at hjælpe dig godt på vej med dit næste skridt.

Book dit møde her

BENYT ET AF VORES TILBUD

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på tlf. 70 13 13 12, hvis du er i tvivl om, hvilket tilbud der passer bedst til dig og den situation, du står i.

HAR DU SPØRGSMÅL?