BLIV REKRUTTERET MED ET GODT CV

Med et detaljeret cv på FTFa Jobindex kan vi finde dig, når vi rekrutterer for virksomheder. Få tips til at gøre dit cv nemt at finde.

TIPS TIL DIT CV PÅ FTFa JOBINDEX

TIPS TIL DIT CV PÅ FTFa JOBINDEX

Fremhæv din faglighed.  Læg vægt på dine faglige kompetencer og på de opgaver du løser. Det er dét, arbejdsgiveren i første omgang er interesseret i. Dine personlige kompetencer kan de læse om i dit detaljerede cv.

Upload et deltajeret cv. Det giver mulighed for, at arbejdsgivere og rekrutteringskonsulenter kan få et endnu bedre indtryk af, om du er det rigtige match for dem.

Målret til branchen. Gør din profil attraktiv for de brancher, du er interesseret i job i - ikke kun den branche du kommer fra. Skriv om dig selv, så du bliver attraktiv i flere brancher. 

I videoen viser rekrutteringskonsulent, Bettina Drange, dig, hvordan dit cv præsenteres for rekrutteringskonsulenten. Du får også syv konkrete tips til, hvad du skal være opmærksom på for, at dit cv kommer højere op i søgeresultater, og hvad der gør din profil unik.

FÅ SVAR PÅ DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL OM FTFa JOBINDEX

Hvordan tilføjer jeg mit cv, når jeg allerede har en profil?

Sådan gør du:

• Log ind på ftfa.jobindex.dk med dit sædvanlige login

• Klik på "Tilføj cv"

Vælg en af de tre muligheder:

• Indtast cv på 5 min (følg anvisningerne og afslut ved at trykke på "Opret cv"

• Importér dit cv fra Jobnet (ret cv'et til, så det passer til FTFa's Jobindex' format)

• Importér dit cv fra LinkedIn (ret cv'et til, så det passer til FTFa's Jobindex' format)

Hvordan kan jeg se, om mit cv er en del af FTFa Jobindex?

• Log ind på ftfa.jobindex.dk

• Gå til ”Din side”

• Kig i nederste venstre hjørne under punktet ”Dine virksomheder”

• Er FTFa listet her, så er du en del af FTFa Jobindex

Er FTFa Jobindex kun for ledige?

Nej, du kan få fordel af FTFa's samarbejde med Jobindex, uanset om du er i job eller modtager dagpenge. Selvom du er i job, kan det fx være, at du er klar til et jobskifte, hvis det rette job dukker op. 

VIGTIGT OM FTFa JOBINDEX

For at få mest ud af FTFa Jobindex bør du vide disse fem ting:

1. Profil

Har du en profil, er du oprettet som bruger af Jobindex. Men det betyder ikke, at du automatisk har et cv, som FTFa's rekrutteringskonsulenter kan finde. 

2. Online cv

Dit cv kan være offline, og så er det svært at matche dig til jobs. Husk at sætte dit cv som online, når du er inde på dit cv.

3. FTFa Jobindex vs. Jobindex

FTFa's rekrutteringskonsulenter kan kun finde dit cv frem, når du er en del af FTFa Jobindex - det er IKKE nok kun at have dit cv på Jobindex. Du bliver en del af FTFa Jobindex gennem disse tre trin:

  1. Log ind via ftfa.jobindex.dk med dit sædvanlige Jobindex-login
  2. Vælg at rette dit cv
  3. Svar ja, når du bliver spurgt, om du vil tilføje dit cv til FTFa Jobindex

4. Anonym jobsøgning

Vil du ikke have, at din nuværende arbejdsgiver kan se, at du er åben for jobtilbud? Så kan du sætte din profil og dit cv til at være anonymt. På den måde fremgår dine personlige oplysninger og dine arbejdsgivere ikke af dit cv. Virksomheder du følger, fx FTFa, vil altid kunne se dit cv i sin fulde version.

5. Jobagent

En jobagent sender dig specifikke opslåede jobopslag til din mail. Du kan altså godt have en jobagent uden at have en profil eller et cv på Jobindex. En jobagent er ikke nok, hvis FTFa skal finde dig, når vi rekrutterer.

KLAR TIL AT LAVE DIT EGET CV?

Ryk et skridt tættere på at blive rekrutteret med FTFa og lav dit eget cv.

 

GÅ TIL FTFA JOBINDEX
top

Afspiller nu: