VIL DU HJÆLPE VORES MEDLEMMER VIDERE I JOB?

Vi mangler nemlig dig, der har lyst til at bidrage til, at vores medlemmer finder den hurtigste vej til job og som brænder for at rådgive og undervise inden for beskæftigelsesområdet. Som medarbejder i FTFa er du en del af en virksomhed med mere mening og en mere klar retning end fleste andre steder. Som a-kasse for over 140.000 medlemmer har vi sat os for, at vi vil være vores medlemmers direkte vej til et nyt job.

SØG JOBBET

Du skal rådgive og undervise vores ledige medlemmer

Som jobrådgiver i FTFa er din kerneopgave at understøtte vores ledige medlemmer i deres jobsøgningsproces. Dit arbejde veksler mellem personlig, skriftlig og telefonisk rådgivning af medlemmer og administrative opgaver i relation her til.

Du skal konkret afholde personlige samtaler, hvor du vurderer medlemmets jobsøgning og yder sparring og rådgivning om målretning af ansøgningsmaterialet, kompetenceafklaring og jobsøgningsplanlægning. En del af jobbet er også at præsentere relevante job under samtalerne og løbende matche vores medlemmer til konkrete job, som vi modtager fra virksomheder, som vi samarbejder med. Alt sammen for at understøtte vores mål om at hjælpe vores ledige medlemmer i job. Derudover skal du afholde workshops om for eksempel motivation i jobsøgningsprocessen, effektiv jobsøgning og LinkedIn, ligesom du også skal deltage i fællessamtaler med medlemmerne på jobcentre. Administration og dokumentation er en fuldt integreret del af jobbet.

Store ambitioner er en del af vores DNA. I FTFa skal du derfor være klar til altid at være på vej mod noget, der er lidt bedre. Det kalder vi forandringsdygtighed. Vi tror på, at vi kommer langt, når vi har modet til at fejle produktivt. Så længe vi bare bliver klogere, dygtigere og gør tingene smartere næste gang. Af samme årsag er LEAN en naturlig del af din hverdag med konstant fokus på løbende at optimere vores indsats ved hjælp af løbende forbedringer der skaber værdi for vores medlemmer.

Du bliver en del af et team af 13 passionerede jobrådgivere i København med en god teamkultur, hvor der er et tæt samarbejde og hvor vi er gode til at sparre med hinanden.

Du er serviceminded og finder din store passion i at hjælpe og flytte folk i deres arbejdsliv

Som person er du handlekraftig og det falder dig naturligt at udfylde de rammer, jobbet har, med egne initiativer og også har mod til at sætte handling bag dine idéer. Du er typisk meget selvkørende i hverdagen og det falder dig naturligt at tage ansvar for teamets opgaveløsning. Du trives med mange forskellige kontaktflader i løbet af en dag og formår let at tilpasse din fremtoning og kommunikation til de forskellige fagligheder og behov vores ledige medlemmer har.

Du har et godt kendskab til arbejdsmarkedet, gerne med fokus inden for dele af vores faglige organisationers områder. Du kommer med aktuel erfaring med jobrådgivning og erfaring med formidling til grupper. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at fungere som myndighed, hvor du forvalter en lovgivning.

Vi tilbyder en attraktiv pakke og samfundsansvarlig arbejdsplads

Foruden fagligt dygtige og dedikerede kolleger, får du attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Vi vægter trivsel og sundhed højt og har forskellige sociale arrangementer henover året. Derudover får du sundhedsforsikring og firmapensionsordning. Du bliver samtidig en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket senest d. 27. marts 2019. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt d. 3. april og anden samtaler vil være d. 10. april. Ansættelse er pr. 1. juni 2019. Hør mere om jobbet hos jobrådgivningschef Annika Bangsted Kvist på 25 72 89 59.

Vi tror på, at vores medlemmer hellere vil være i arbejde end på dagpenge

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 140.000 medlemmer. Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

SØG JOBBET
top

Afspiller nu: