ER DU VORES NYE PASSIONEREDE SALGS- OG INFORMATIONSKONSULENT PÅ DE VIDEREGÅENDE UDDANNELSER?

ER DU VORES NYE PASSIONEREDE SALGS- OG INFORMATIONSKONSULENT PÅ DE VIDEREGÅENDE UDDANNELSER?

Vi søger dig, der nyder at undervise og inspirere studerende i deres studie og fremtidige arbejdsliv og som brænder for resultater i rollen som Salgs- og informationskonsulent.  

SØG JOBBET HER

 

Du skal undervise og være en stærk relations skaber til vores key accounts på skolerne.
Du får ansvar for at sælge medlemsskaber på skoler i Københavnsområdet. Du skal undervise i relevante emner omkring studie- og arbejdsliv på enten dansk eller engelsk samtidig med, at du præsenterer FTFa’s produkter for de studerende. Du vil fungere som key account ansvarlig for en række uddannelsesinstitutioner, der spænder fra bygningskonstruktører til socialrådgivere til finansøkonomer og musikere og skal pleje relationen ved at booke møder med nye og eksisterende samarbejdspartnere på uddannelsesinstitutionerne. Du får derudover mulighed for at deltage i udviklingen af nye idéer og opdyrkning af nye målgrupper. Du vil indgå i et team, der er kendetegnet ved, at vi løser opgaver i et stærkt samarbejde med hinanden såvel som selvstændigt, engageret og kreativt med udgangspunkt i en høj grad af ansvarlighed og faglighed. 

Vores team på 10 medarbejdere er placeret over hele landet. Du dækker Region Sjælland og har base i Snorresgade på Islands Brygge i København. 

Du brænder for kontakten med mennesker
Du bliver motiveret af at gøre en forskel for studerende i deres studieliv og nyder at stå på en scene. Du har et stort mod til at åbne døre til nye samarbejdspartnere på vores skoler og du har lyst til at være FTFa’s ansigt udadtil over for de studerende, derfor lægger vi også vægt på, at du har erfaring med opsøgende salg. Du er enten nyuddannet eller har flere års undervisningserfaring og har ad den vej oparbejdet en forståelse for de studerendes ønsker og behov i studie- og arbejdslivet. Din erfaring med opsøgende salg har du fra enten et fultids- eller et fritidsjob. Du bliver stærkt motiveret af at skabe resultater og at nå dine mål. Du har lyst til at tage ansvaret for både dine kunder og dine arbejdsopgaver. Som person har du styr på detaljerne, er meget samarbejdsorienteret og er fleksibel i en hverdag, hvor du meget af tiden skal kunne vurdere og løse opgaver selvstændigt, da du en stor del af tiden er ude i marken og samtidig have blik for, at opgaver også løses og fordeles sammen med dine kollegaer i teamet.

Har du en mellemlang eller lang videregående uddannelse vil det være en fordel, men det er ikke et krav. 

Vi forventer, du har kørekort til personbil samt at du kan undervise på engelsk.

Vi tilbyder en attraktiv pakke og en mere end almindelig arbejdsplads 
Du får gode og fagligt kompetente kolleger og bliver en del af en afdeling, der har fokus på kompetenceudvikling inden for formidling via medier og salg- og læring. I FTFa er du mellem mennesker, der har de samme mål. Du skal derfor være klar til at blive mødt med lige stor interesse og respekt for, hvem du er, og hvad du kan bidrage med. På egen hånd og i samarbejde med dine kolleger.  

Vi har sundhedsforsikring og en god firmapensionsordning mv. Du får attraktive løn- og ansættelsesvilkår og bliver ansat i en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost - efter gældende overenskomst. 

Vi vil rigtig gerne høre fra dig. 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket senest d. 29. oktober 2020. Vi holder første samtaler d. 11. november og anden samtaler d. 19. november. Ansættelse er pr. 1. januar 2021. Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte salgs- og marketing chef Kim Hagen på tlf. 89383839. 

Vi tror på, at vores medlemmer hellere vil være i arbejde end på dagpenge.

 

Om FTFa
FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 145.000 medlemmer. Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne. Se mere på www.ftfa.dk.

 

SØG JOBBET
top

Afspiller nu: