ER DU VORES NYE JOBRÅDGIVNINGSCHEF I AARHUS?

Har du lyst til at bidrage til, at vores medlemmer finder den hurtigste vej til job? Brænder du for at lede og styre, og trives du med at udvikle medarbejdere og indsats? Og kan du sætte handling bag de gode ideer? Så er det nu, du skal slå til.

SØG JOBBET HER

Du skal bidrage til, at vi når vores strategi

I FTFa arbejder du ud fra en klar strategi, og du vil opleve, at der er tydelig sammenhæng hele vejen fra vores vision til dit teams målsætninger. FTFa har en strategi om at hjælpe så mange medlemmer som muligt i job. Du skal sætte retning for og handling bag vores strategi for 10 erfarne medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, der rådgiver og underviser vores medlemmer i jobsøgning og karriereudvikling. Dine medarbejdere gennemfører jobsamtaler, sparringssamtaler, workshops, feedback på ansøgninger/cv, jobformidling og særlige tilbud til medlemmerne. Fysisk er teamet delt på lokationer, så du skal også være indstillet på fjernledelse. Dit daglige domicil er i Aarhus.

Med afsæt i FTFa's leankoncept sikrer du en sikker og effektiv indsats, hvor vores medlemmer mødes med kvalitet, høj service og nye tilbud. Du vil indgå i en ledergruppe og sammen med dine chefkolleger står du for at udvikle indsatsen, forbedre vores jobrettede tilbud og søsætte nye tilbud ud fra medlemmernes behov.

Du vil blive målt på din forretningsforståelse, din evne til at skabe gennemsigtige arbejdsprocesser, motiverede medarbejdere og dit bidrag til, at FTFa bliver den direkte vej til job for vores medlemmer.

Du får mulighed for at sætte dit præg på den retning, som FTFa skal gå for at medlemmerne får en optimal serviceoplevelse. Du bliver en del af en dynamisk organisation, der kontinuerligt arbejder på at være den foretrukne karrierepartner for vores medlemmer.

Du er en tydelig leder og brænder for beskæftigelsesområdet

Du kommer med flere års erfaring med styring og ledelse i foranderlige omgivelser og du har praktisk erfaring med arbejdsmarkedsområdet. Du har erfaring med optimering af ressourcer og arbejdsprocesser og det er en fordel, hvis du har erfaring med lean- og procesledelse. Du har formentlig en lang eller mellemlang videregående uddannelse bag dig.

Som leder kan du vise retning og brænder for at sætte handling bag FTFa’s vision. Du kan gribe ideer og føre dem ud i livet, og du har en forståelse for at aktivere de enkelte medarbejderes særlige kompetencer. Din ledelsesstil er lyttende og nærværende og du har god fornemmelse for at skabe ro, sammenhold og retning blandt medarbejderne. Du er inspirator af natur og forstår både at skabe og vise begejstring og stolthed over arbejdet i hverdagen. Du trives med tæt ledelsessamarbejde, hvor succes ikke kun afhænger af dit eget team, men i høj grad af ledelsesgruppens evne til at samarbejde.

Vi tilbyder en attraktiv pakke og samfundsansvarlig arbejdsplads

Foruden fagligt dygtige og motiverede kolleger, får du attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Vi vægter trivsel og sundhed højt og har forskellige sociale arrangementer henover året. Derudover får du sundhedsforsikring og firmapensionsordning. Du bliver samtidig en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Til vores lokaler centralt i Aarhus er parkeringsmulighed og nemt til offentlig transport.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket hurtigst muligt dog senest den 1. marts 2019. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 13. marts 2019 og 21. marts 2019, og ansættelse vil være pr. 1. maj 2019. Hør mere om jobbet hos vicedirektør Mads Kromann Fog på tlf. 2572 8969.

Vi tror på, at vores medlemmer hellere vil være i arbejde end på dagpenge

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 140.000 medlemmer. Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

SØG JOBBET
top

Afspiller nu: