2 MEDLEMSKONSULENTER TIL FORSIKRINGSTEAM VEST

Får du energi af at yde top service med fokus på det hele menneske både i telefonen og pr mail til vores medlemmer? Og er du administrativ stærk og kan træffe klare afgørelser? Så er der her en unik mulighed for at blive en del af et fagligt stærkt team i vores forsikringsteam i Aarhus. Da to af vores dygtige medlemskonsulenter har valgt at søge nye udfordringer, søger vi derfor nye kolleger til to fuldtidsstillinger. Som medarbejder i FTFa er du en del af en virksomhed med mere mening og en mere klar retning end de fleste andre steder.

 

SØG JOBBET

 

Du skal yde effektiv sagsbehandling og gøre en forskel for vores medlemmer

Din kerneopgave vil bestå af sagsbehandling inden for dagpengeområdet. Den helt centrale opgave er administration inden for a-kasse lovgivningen i bred for stand. Herunder sagsbehandling af medlemmernes ledighedserklæringer, udbetaling af dagpenge mv. En stor del af din arbejdsdag vil også gå med både skriftlig og mundtlig kontakt med vores medlemmer. Du vil derfor gøre en stor forskel i dit arbejde i forhold til, at det enkelte medlem får sikret sin økonomi. Derfor er det vigtigt, at du kan gribe medlemmet, hvor det er og formår at have blik for hele deres situation.

Du bliver en del af et team i Aarhus med 20 dygtige kollegaer, som alle løser opgaver inden for samtlige områder af a-kasselovgivningen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i Aarhus såvel som i København, da vi prioriterer opgaver på tværs af landet og har fælles opgaveportefølje. Vores arbejdsmiljø er uformelt og vi sætter en ære i vidensdeling og trives med at samarbejde og hjælpe hinanden i det daglige.

Store ambitioner er en del af vores DNA. I FTFa skal du derfor være klar til altid at være på vej mod noget, der er lidt bedre. Det kalder vi forandringsdygtighed. Vi tror på, at vi kommer langt, når vi har modet til at fejle produktivt. Så længe vi bare bliver klogere, dygtigere og gør tingene smartere næste gang. Af samme årsag er LEAN en naturlig del af din hverdag. Du skal derfor også bidrage til den fortsatte Lean udvikling i afdelingen.

Du er serviceminded og brænder for sagsbehandling og rådgivning

Du kan være uddannet Cand.jur., socialrådgiver eller have anden relevant uddannelsesbaggrund og det er en fordel, men ikke et krav med et par års erfaring evt. fra en lignende stilling i en a-kasse. Det vil også være et plus, hvis du har erfaring med arbejdslovgivningen og med at arbejde med juridisk sagsbehandling eventuelt fra din studietid. Vores sagsbehandling foregår elektronisk og derfor er det et krav, at du er fortrolig med og har flair for at arbejde i diverse IT systemer, herunder Office pakken.

Du motiveres af at skabe gode medlemsoplevelser igennem både mundtlig og skriftlig dialog. Med medlemmet i centrum brænder du for at yde kvalificeret rådgivning og høj service. Du har stor empati og forstår at sætte dig ind i medlemmets situation, med et helhedsblik. 

Du er fleksibel, positiv og trives med forandringer. Du har en pragmatisk og åben tilgang til daglige prioriteringer i forhold til opgaveløsningen samt en naurlig evne til at skabe ro og holde humøret højt i pressede situationer. Alt sammen med medlemmet interesser for øje. 

Det er en fordel, hvis du kan kommunikere på engelsk, da vi har en del henvendelser fra medlemmer fra andre europæiske lande, der også har brug for vores hjælp.

Vi tilbyder en attraktiv pakke og samfundsansvarlig arbejdsplads

Vores medlemmer fortæller os, at de kan stole på os. At vi er imødekommende, hjælpsomme, troværdige og ser dem som mennesker frem for bare endnu et nummer i rækken. Vi tror, det skyldes, at vi blot behandler medlemmerne på samme måde, som vi behandler hinanden som kolleger. Foruden fagligt dygtige og motiverede kolleger samt indblik i en leanorganisation, får du attraktive løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Forsikringsforbundet. Derudover har vi en god pensionsordning og sundhedsforsikring. På kontoret i Aarhus vægter vi trivsel og sundhed højt, hvilket betyder, at vi henover året afholder forskellige sociale ting. For eksempel deltager vi i DHL Stafetten og holder typisk en sommerfest.

Du bliver samtidig en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater. 

Vi bor i midtbyen i Aarhus, Vestergade 48 H med gode forbindelser til offentlig transport.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket senest d. 4. april 2019. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt d. 11. april og anden samtaler vil være d. 26. april. Ansættelse er hurtigst muligt dog senest senest pr. 1. juni 2019. Hør mere om jobbet hos Teamleder Ania Alban Birkesholm på tlf.: 3048 9200 eller Forsikringschef Karsten German på tlf.: 2027 4565. 

Om os

FTFa er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 140.000 medlemmer. FTFa er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

top

Afspiller nu: