JOB I FTFa

JOB I FTFa

Se vores ledige job eller læs om vores ansættelsesproces og introforløb for nye kolleger.

I FTFa har vi løbende brug for nye kolleger. Vi har samlet den information, mange af vores ansøgere efterspørger, når de overvejer eller er i gang med søge nyt job. Er der i øjeblikket ikke en ledig stilling til dig, anbefaler vi, at du laver en jobagent.

Under stillingsopslagene kan du blive klogere på, hvordan ansøgningsprocessen og introforløbet foregår. Du kan også læse mere om, hvem vi typisk ansætter.

LEDIGE STILLINGER

Vi slår stillingerne op her på siden, men du kan også finde dem på LinkedIn eller på jobportaler, som fx Jobindex. Du søger et job via et link i annoncen. 

Er der ikke nogen ledige stillinger, der lige passer til dig, vil vi anbefale, at du opretter en profil på vores jobagent. Så får du automatisk besked, når der er et job, der matcher din profil. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning ved at klikke her

 

LEDIGE STILLINGER LIGE NU

FÅ BESKED OM NYE JOB

Få en mail, når vi har et ledigt job, der matcher dine ønsker.

Du skal blot skrive dit navn, din mailadresse og angive hvilke arbejdsområder og kontorer, du er interesseret i.

OPRET DIN JOBAGENT

ANSØGNINGSPROCESSEN I FTFa

I FTFa gør vi rigtig meget ud af vores ansættelsesproces. Det er godt for dig som ansøger, og det er godt for FTFa som virksomhed. For kun når vi lærer hinanden lidt bedre at kende, kan vi være sikre på, at vi passer godt sammen. 

Hver ansættelse sker efter den samme gennemtestede model, der styres af et ansættelsesudvalg bestående af en medarbejder fra HR, en tillidsrepræsentant og den rekrutterende leder. 

Nedenfor kan du step for step se, hvad der sker fra du sender din ansøgning og frem til, du eventuelt sætter din underskrift på en ny kontrakt. 

Fra ansøgning til underskift

  1. Du sender din ansøgning via vores hjemmeside/via link i annoncen
  2. Vi læser alle ansøgninger og inviterer 5-6 ansøgere til første samtale. Er det dig, møder du de tre-fire medlemmer af ansættelsesudvalget til det første interview. Er du ikke blandt de heldige denne gang, får du selvfølgelig besked.
  3. Efter første samtalerunde udvælger vi 2 ansøgere, som vi beder udfylde en Enneagramtest fra computeren derhjemme – og bliver samtidig inviteret til anden samtale. Enneagrammet er en model med 9 arketyper, der beskriver motivationer for din personlighed, din tænkemåde, dine følelser og dine handlinger. Det giver et indblik i din arbejdsstil i forhold til for eksempel samarbejde, socialt og fagligt.
  4. Ved anden samtale møder du den rekrutterende leder og dennes leder. Du får tilbagemelding på testen, og vi gennemfører et dybere interview. Ofte kan du også blive bedt om at løse en case-opgave, der ligner det, du vil komme til at arbejde med.
  5. Er det dig, der går videre, tager vi referencer fra personer, der kender dig som kollega, medarbejder eller fra studiejobbet. Til sidst får den nye medarbejder præsenteret vores forslag til kontrakt til gennemlæsning før endelig underskrift.

DIN FØRSTE TID SOM NYANSAT I FTFa

I FTFa skal du føle dig velkommen fra første dag. Du skal have en klar idé om, hvad det er for en virksomhed, du er blevet en del af. Du skal forstå dine opgaver, og du skal kunne få svar på de spørgsmål, der altid dukker op, når man er ny.

Fundamentet for dette er vores introforløb der sætter din velkomst på skinner, lige fra du har skrevet under på kontrakten, til du er kommet godt i gang i FTFa. Vi tilpasser dit introforløb, så det passer til lige netop dig. 

På introprogrammet lærer du bl.a. om vores forskellige IT-systemer og vores intranet. Du får selvfølgelig også en gennemgang af huset, så du ved, hvem der sidder hvor, og hvad de laver. I forlængelse af det får du en grundigere præsentation af de afdelinger, du kommer til at arbejde særligt meget sammen med. Derudover kan du bl.a. få en introduktion til LEAN.

Før du begynder

Når man har underskrevet en kontrakt med en ny arbejdsgiver, opstår der ofte et lille tomrum. For der går altid noget tid fra underskrift og frem til første arbejdsdag. Men bare rolig. Du er ikke glemt, og vi glæder os lige så meget som dig, til du begynder. Derfor kan du regne med at høre fra os i den periode. Det kan være en mail, en opringning fra din nye leder eller en invitation til et socialt arrangement eller en teamfrokost. 

Din egen kontorbuddy

Når du er begyndt, hjælper vi dig med at danne netværk til dine nye kolleger. Vi hjælper dig med at blive en del af vores kultur. I den sammenhæng spiller din nye ”kontorbuddy” en væsentlig rolle. I mødes med faste mellemrum de første tre måneder til nogle uformelle snakke, hvor du kan få gode råd og tips eller vende løst og fast. 

Forventningsafstemning

Du vil også kort tid efter din start få et møde med din nye leder. Her bliver du blandt andet lidt klogere på forventninger til dig som medarbejder i netop den afdeling og det team.

FTFa SOM ARBEJDSPLADS

Som nyansat bliver du en del af en levende arbejdsplads med ambitioner.

Læs FTFa som arbejdsplads
top

Afspiller nu: