INSPIRATION, VIDEN & ARBEJDSMARKED

INSPIRATION, VIDEN & ARBEJDSMARKED

Se programmet her

FTFa er igen i år på Folkemødet. FTFa-Teltet er centralt placeret ved Cirkuspladsen. Det er mødestedet og inspirationskilden, hvis du vil blive klogere på de mange arbejdsmarkedsperspektiver FTFas samarbejdsorganisationer debatterer fra torsdag til søndag.

Så er du til fodpolitisk jeopardy? Vil du vide mere, om vi i virkeligheden har verdens bedste vilkår for verdens bedste idéer? Eller er du enig i, at der brug for at digitalt etisk råd? Så kig forbi FTFa-Teltet.  

Du finder FTFa-Teltet på C29 ved Cirkuspladsen ud til Strandvejen.

Torsdag 14. juni 2018

13.00 – 14.30 Bliv klogere på stress og angst
Kom og find ud af, hvor meget du ved om stress og angst, når Danske Psykomotoriske Terapeuter igen i år indbyder til quiz med faktuel og finurlig viden.
Vært: Danske Psykomotoriske Terapeuter

15.00 – 16.00 Retspolitisk café: Virker stramningerne?
Længere straffe, færre udgange og et langt hårdere fængselsmiljø. Virker det - eller medfører det i sidste ende mere kriminalitet? Deltag i debatten om dette grundlæggende spørgsmål.
Vært: Kriminalforsorgsforeningen

16.30 – 17.30 Centralisering contra decentralisering
Ledelseskommissionen peger på, at øget decentralisering er vejen frem. Ikke desto mindre ser vi en tendens, hvor kommunerne i højere grad centraliserer. Hør et spændende panel diskutere temaet.
Vært: HI – Organisation for ledende medarbejdere i Idræts-, Kultur- og Fritidssektoren

18.00 – 19.00 Har vi verdens bedste muligheder for verdens bedste idéer? 
Iværksættere er i høj kurs - nogle har næsten fået stjerne-status. Men har vi de bedste muligheder for at kunne starte egen virksomhed i Danmark? Kom og hør fra iværksætterne selv og de organisationer, som er med til at påvirke vilkårerne. 
Vært: FTFa (Livestreames)

Fredag 15. juni 2018

09.00 – 10.00 Mennesket i forandring
Hvem styrer hvem - teknologi eller mennesker? En alternativ debat mellem markante personer fra det offentlige, teknologiens og psykologiens verden.
Vært: Valcon

10.30 – 11.30 Fodpolitisk Jeopardy 2018
Deltag i fodpolitisk jeopardy, der præsenterer fodpolitisk fakta og udfordringerpå den aller sjoveste måde. Her er ingen politisk mudderkastning, når der stilles spørgsmål til overraskende svar om fødder og fodpolitik.
Vært: Danske Fodterapeuter

12.00 – 13.00 Er der brug for mennesker på fremtidens arbejdsmarked?
Hvad skal der til for at robotter og forsikringsmedarbejdere kan arbejde side om side?
Vært: Forsikringsforbundet

13.30 – 14.30 Sådan skaber vi et ansvarligt og bæredygtigt arbejdsmarked
Hvordan fordeler vi ansvaret for et bæredygtigt arbejdsmarked mellem os? Hvordan bliver fremtidens arbejdsmarked et fælles projekt og ikke kun egeninteresser? Spil med og bestem!
Vært: FTFa (Livestreames)

15.00 – 16.00 Hvordan ser livet ud som fattig i Danmark i 2018?
Få indblik i fattigdom både i fakta og praksis. Hvorfor er fattigdommen steget, og hvordan kommer den til udtryk?
Vært: Dansk Socialrådgiverforening

16.30 – 17.30 Digitalisering af arbejdet - mulighed eller risiko?
Vil digitaliseringen medføre bedre eller dårligere jobs? Kom og deltag i en debat med eksperter, virksomhedsledere og fagforeninger.
Vært: Finansforbundet

18.00 – 19.00 Socialpolitikken efter reformerne 
Ødelægger det voksende pres på borgere tilliden i samfundet? Hør sociolog, Rasmus Willig, og formanden for Dansk Socialrådgiverforening, Majbrit Berlau, når de taler om velfærdssamfundets og socialpolitikkens tilstand i lyset afpolitikernes mange reformer.
Vært: Dansk Socialrådgiverforening

Lørdag 17. juni 2018

10.30 – 11.30 Mød Politiforbundet
Hvad laver Politiforbundet, når de passer på politiet? Kom og mød Politiforbundet til en uformel snak.
Vært: Politiforbundet

12.00 – 13.00 Modarbejder byggeriets fagligheder hinanden?
Mød op til en snak om fordomme og forståelser i byggebranchen og deltag i debatten om, hvordan vi fornyer samarbejdet.
Vært: Konstruktørforeningen

13.00 – 14.00 Status på gymnasiereformen - set med sektorens øjne
Elev, lærer, leder og politiker mødes for at debattere indholdet af reformen og dens udfordringer. Hvem ved egentlig bedst? Og hvilke udfordringer ser debattørerne allerede nu?
Vært: Landssammenslutningen af handelsskoleelever

14.30 – 15.30 Er der brug for et digitalt etisk råd?
Vi omdanner teltet til et etisk råd og tager en snak om udfordringer ved vores digitale liv.
Vært: Finansforbundet og Akademikerne

16.30 – 17.30 Hvem betaler for de frie skolers succes?
Siden 2007 er der sket en forskydning fra folkeskoler til friskoler, hvor antallet af folkeskoler er faldet med 13 procent, mens det modsatte er sket med de frieskoler. Er det et problem?
Vært: Frie Skolers Lærerforening

Her finder du FTFa teltet - kortanvisning

Cirkuspladsen C29

Udklip.PNG

FTFa ER MED PÅ ÅRETS FOLKEMØDE

For fjerde år i træk slår FTFa teltdugen op på årets Folkemøde på Bornholm. Vi fylder dagene med engagerende og spændende debatter – nogle af dem livestreames, så du kan se med. Med arrangører, der tæller lige fra finans- og skattefolk til fodterapeuter og socialrådgivere, er der lagt op til debat, netværk og input til dit arbejdsliv.

Er du til fodpolitisk jeopardy? Vil du vide mere om vi har verdens bedste idéer? Eller er der brug for at digitalt etisk råd?

Find vej til FTFa Teltet (C29) på Folkemødet i Allinge, der løber af stablen fra den 14. til 17. juni 2018. I FTFa teltet bliver der rig mulighed for at netværke og høre spændende debatter. Mød blandt andre Allan Søgaard Larsen, formand for Ledelseskommissionen, Lasse Rimmer, komiker, og Majbrit Berlau formand for Dansk Socialrådgiverforening.

Derfor er FTFa på Folkemødet

”Nu er det fjerde år i træk, at FTFa er med på Folkemødet på Bornholm. Folkemødet er en unik mulighed for at komme i kontakt med politikere og samarbejdspartnere, så vi sammen kan sætte fokus på relevante emner, der berører vores medlemmer,” fortæller formand for FTFa Ghita Parry og fortsætter:

”FTFa-Teltet er et samlingspunkt for en lang række danskere, der vælger at tage til Folkemødet for at høre spændende debatter, blive inspireret og udvide deres netværk fx ved at møde nye mennesker. Dem vil vi også gerne i dialog med og give en god oplevelse, som de kan tage med sig videre i deres liv,” siger Ghita Parry og understreger, at det er en fornøjelse at kunne samle organisationer på Bornholm:

”Derudover inviterer vi alle de 58 faglige organisationer, FTFa samarbejder med, til at have deres egne debatter i FTFa Teltet. Det giver dem en stærk kulisse til deres debatter. Vi er en a-kasse for alle. Derfor er det en stor fornøjelse at styrke vores samarbejde og med FTFa-Teltet være samlingspunkt for de faglige organisationer.”

KONTAKT OS

Chat med os ved at bruge chatten i nederste højre hjørne af skærmen. Eller ring til os på tlf. 7013 1312
SE HER HVORNÅR DET ER BEDST AT RINGE TIL OS
top

Afspiller nu: