BRUG AF COOKIES

Når du besøger ftfa.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og til hvilket formål.

FTFa er dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

FTFa er dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Har du spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger, eller ønsker du at benytte dine rettidigheder i forhold til databeskyttelsesforordningen, er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her:

FTFa
Juridisk Sekretariat
Snorresgade 15
2300 København S
CVR nr.: 55664528
Telefon: 70131312
E-mail: ftfa.juridiskafdeling@ftfa.dk

Cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. 

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies, som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internetbrowser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:  CTRL + SHIFT + Delete. Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller gør øvrig brug af services. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse mv.  

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services, indhold og mulighed for annoncering.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. 

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke anvende dem til egne formål. 

Dine rettigheder

Du har i forhold til databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af personoplysninger om dig. Rettighederne fremgår af Databeskyttelsesforordningens artikel 15- 22. Typisk anmoder vi dig om på skrift at konkretisere en eventuel anmodning fra dig. Endvidere skal du være opmærksom på, at vi foretager en sikring af din identitet, således uvedkommende personer ikke får indsigt mv. i dine oplysninger. 

Ret til at se dine oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Denne ret fremgår af databeskyttelsesforordningens artikel 15. 

Ret til rettelse af dine oplysninger (berigtigelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Denne ret fremgår af databeskyttelses forordningens artikel 16. 

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Denne ret fremgår af databeskyttelsesforordningens artikel 17.

Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Denne ret fremgår af databeskyttelsesforordningens artikel 18. 

Ret til indsigelse
Du har visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger. Denne ret fremgår af databeskyttelsesforordningens artikel 21.

Ret til at transmittere oplysninger
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, samt at få overført disse personoplysninger. Denne ret fremgår af databeskyttelsesforordningens artikel 20.

Kan jeg klage?

Såfremt du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os via ovenstående telefonnummer eller e-mail. Du har også mulighed for at klage til os. Du har ret til at indgive en klage til datatilsynet. Du finder datatilsynets kontaktoplysninger her: www.datatilsynet.dk

 

top

Afspiller nu: